Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигател терано 1 смяна с друг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Двигател терано 1 смяна с друг

Колеги искам да попитам нещо.Решил съм да сменям двигателя на терано 1 2,4 -бензин с друг например от терано 1 но V6 3 литров. Питането ми е някой правил ли го е това нещо и ако е какво какво е необходимо.
    Мерси предварително колеги.
    JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0

От: Двигател терано 1 смяна с друг

Здр ако го имаш мотора си заслужава или поне е на много добра цена. А иначе необходими са няколко работи , здрав цял двигател обурудван , ел инсталацията е друга компа се сменя ако имаш направо донора е по лесно иначе финансово много боли . Радиатора и той се сменя скоростната кутия бързо ще ти даде фира с тоя мотор .И още куп дребни нещица който не съм ти писал .
    Land rover 2.5 tdi
    0884035413

Коментар

Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнение
      Здр ако го имаш мотора си заслужава или поне е на много добра цена. А иначе необходими са няколко работи , здрав цял двигател обурудван , ел инсталацията е друга компа се сменя ако имаш направо донора е по лесно иначе финансово много боли . Радиатора и той се сменя скоростната кутия бързо ще ти даде фира с тоя мотор .И още куп дребни нещица който не съм ти писал .
      То така обяснено...само тенекиите и седалките ще си останат същите.
      Най-добре е направо закупуване на Терано 1 с 3.0 мотор...ще излезе доста по-евтино и по-безболезнено
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Скоростната кутия от трилитрово терано 1 не е ли същата като на терано 2 бензина 2.4? И ако не е само вътрешно ли не е или и външно се различават? Щото и аз съм си го мислил ама не намерих смисъл нещо...По скоро намерих смисъл в покупкопродажба...ама, и там като се замисля няма многог много смисъл освен ако не синвестирал много труд и пари.
        Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Мисля че говорим за едно и също но на няколко езика - ако се иска мощност на тераното е нужно да се лепне един чип тунинг на компа му и готово цялата манипулация е около 240 лв .А ако иска да се зайграва човек може и да се турбинира според джоба . На терано 2 дори има и готов кит за турбиниране на бензиново терано .
          Land rover 2.5 tdi
          0884035413

Коментар

Попринцип търся повече сила и ако може да кажете къде и кой ги слага тези чипове на компа за да се насоча на там и имали ефект от този чип колега.Аз съм от Казанлък попринцип
            JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0

Коментар

Щом си от Казанлък се насочи към Стара Загора нека някой който е от там те насочи , а що се отнася до чипа колкото е по кадърен този който ще налее софтуера на чипа толкова по добре ще е. А иначе тук в Димитровград има едно момче , което се занимава с тунинг на коли и слага чипове но долколкото разбрах този който му ги програмира е от София . А за резултат има да но няма да е формула де- а за разхода на гориво не съм засичал .
              Land rover 2.5 tdi
              0884035413

Коментар

Aз мога да предложа мотор 3.0 в перфектно състояние. Нов внос е от Германия тераното но е доста ръждясало.Аз съм използвал скоростната кутия
                Samurai Gemax

Коментар

По добре покупко продажба.Шестаците са 2.Има пълна инжекция и двоина моно.Ако ще се кара повече в гораили за теглене,по добре моно.Пълната инжекция е по добре за пътя,на магистрала подържа скорост 140-150 без проблем.Инвестициите за подмяна ще ти излязат повече,различни са дифове,скорости,комп,карета.Имах и четрицилиндров,.Стартово по бързо се развърта.Всичко друго е по слабо но пак си е здрава джипка,стига да не се зори.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X