Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задно LSD от Терано в преден мост на Патрул Y60/61

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Задно LSD от Терано в преден мост на Патрул Y60/61

Четох из нета,че е възможно тъй като и двете са 31 шлица и 32мм.Дали някой го е правил тук и наистина ли е взаимозаменяемо?После най-вероятно трябва и масло за ЛСД?Трябват ли доработки?
    Идеята е за смяна на центровете на дифовете.
    Последно редактирано от Chico; 05-03-14, 11:10.
    M.P.

От: Задно LSD от Терано в преден мост на Патрул Y60/61

Не съм поставял LSD в преден мост ама мисля че ще е фатално,защото да речем на сняг на 4х4 в завой едното предно колело поднесе,от там зацепват и двете и ти продължаваш направо вместо да завиеш.
    Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
    0885/511287 ; +393200282393

Коментар

ЛСД в предния мост наистина не е най-доброто решение. На хлъзгаво колата няма да завива добре, а ако подадеш и газ наистина ще продължи направо.
      Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
      Drag Grand Canyon Daily
      Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
      LZ1JYM

Коментар

А дали е така? значи Jeep има с ЛСД отпред и си завива ,а Нисан не може да завива?

Коментар

Пробвано е не става , не само на хлъзгаво ами и на сух асфалт ще ти сработва , а и пластините му ще свършат много бързо и заради постоянното зацепване в завой . Иначе касетата е същата като Патрула , с две сателитни колела .
          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Значи принципно става?А някой пробвал ли е точно с ЛСД от Терано?Гледам че по света доста го ползуват и не се оплакват от недозавиване,пък и повече се ползва само задното на асфалт.
            M.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Chico Преглед на мнение
              Значи принципно става,ама никой не е пробвал?Гледам че по света доста го ползуват и не се оплакват от недозавиване,пък и повече се ползва само задното на асфалт.
              Нека ти да си пърия в България, за да можем смело да кажем "по света у нас".

Ще следя темата,и дано да има развитие.

Коментар

Първоначално публикуван от valyon Преглед на мнение
                А дали е така? значи Jeep има с ЛСД отпред и си завива ,а Нисан не може да завива?
                Нещата са несравними. Не можеш да сравняваш селяните с Нисан и най великите с Джип. Все пак са измислени в Америка, а не в Япония. На Джип имат и Трутрак за отпред. Бе , далече сме и няма да ги стигнем скоро. Аз бих сложил даже и Детройт локер. Според мен ще бачка. Успех.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ами с удоволствие, ама при мен нещата се случват доста бавно по финансови причини,ама ако някой му се намира читава касета с ЛСД,бих пробвал.Просто споделям за какво бюджетно решение прочетох и питам дали тук накой го е правил.
                  M.P.

Коментар

Нито ще си първия нито последния в Бг който го е правил. Аз преди 3 години така карах ТЛК в рали рейд шампионата и бях много доволен, но колата се ползваше само за състезания. Преди мен и други състезатели бяха пробвали тази схема и също бяха доволни от резултата. Ако ползваш колата по асфалт не го прави, но ако е само за гората и ще раздаваш газ слагай смело, ако си по калните заигравки търси си 100% блокаж.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                      Аз преди 3 години така карах ТЛК в рали рейд шампионата и бях много доволен, но колата се ползваше само за състезания. Преди мен и други състезатели бяха пробвали тази схема и също бяха доволни от резултата.
                      Какво точно се подобри в поведението на колата. Сериозно питам...
                      Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                      Drag Grand Canyon Daily
                      Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                      LZ1JYM

Коментар

Брей, ми всичките коли дето имат лсд в предния диф от завода и се карат по улиците как ли вървят
                        А и държа да видя патрул дето се кара 4х4 на асфалт
                        Те патрулите и хъбове имаха май
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                          Какво точно се подобри в поведението на колата. Сериозно питам...
                          Редовно завивам на две гуми а тогава ми трябва грип за да "изтегля" колата от завоя и да я сваля на земята а не винаги карам с блокиран заден мост, даже последните две състезания изхвърлих 100% блокаж от зад и минах на LSD и в двата моста. Така колата я чувствах най-добре стъпваща и не усетих двигателя да "олеква" от гума във въздуха. Получи се и друг ефект който много ми допадна на стила ми на каране, при по рязко подаване на газ с леко навит волан веднага тръгваше с вратите, като свикнах с това поведение много се забавлявах и възползвах от това.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Брей, ми всичките коли дето имат лсд в предния диф от завода и се карат по улиците как ли вървят
                          А и държа да видя патрул дето се кара 4х4 на асфалт
                          Те патрулите и хъбове имаха май
                          Да вярно, напълно си прав, хъбовите на OFF и си караш като пич

Коментар

А сега държа някой да ми обясни е тая кола как завива като има лсд в предния диф

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:fiat-coupe-turbo-coupe-20v-S1044289-2.jpg
Прегледи:1
Размер:21.1 КБ
ID:5568694

Струва под 3к лв та може да се купи за тестове
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Абе всичко зависи от това до каква степен е предвидено да "стяга" това LSD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X