Здравейте интересува ме скоростните кутии на терано и на кинг-пикап дали са еднакви защото пикапа изрони запчатка на задна скорост пикапа е 2.5D.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли сходство на скоростните кутии при Терано и Кинг
Свий
X
-
От: Терано и Кинг
Първоначално публикуван от akxel Преглед на мнениеи предавателните съотношения са различни
По темата - не знам. Трябва да изнамериш сервизно ръководство за твоето и да гледаш дали скоростите са същия модел. Ако да, поне вътрешно може би са същите, но може да имат разлики по корпуса, разположението на ръчките, раздатката и т.н.
С 2 думи - без да ги видиш една до друга, малко трудно се преценява.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
не говора за диференциалите а за скоростните кутии,иначе знам че диференциалите са еднакви
карал съм и двете и разликата в предавките е осезаема.пикапа празен максималната скорост е към 120км,а ако го натовариш прилично макс 80км
съдя по това че компенсират липсата на мощност с предавателните числа на кутията
Коментар
-
От: Има ли сходство на скоростните кутии при Терано и Кинг
Ми баш диференциалите не са еднакви.
Калама, напиши от къде си.
Имам на двора една кутия от д22. Много пролича на Теранска. Мога да ти я снимам. Ако си близо можеш сам да дойдеш да си я гледаш.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от akxel Преглед на мнениене говора за диференциалите а за скоростните кутии,иначе знам че диференциалите са еднаквиДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
От: Има ли сходство на скоростните кутии при Терано и Кинг
Първоначално публикуван от kalama Преглед на мнениеОт Карлово но мисля че най-евтино и без главоболия ще е да се свалят запчатките и да се направят по тях други а колко ще изкарат е друг въ
прос.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар