Здравейте колеги, наближава времето за смяна на гърнетата и искам да попитам за мнение къде да се насоча. Двоумя се към гърнета кнауф или тези в емк3. Някой правил ли е тази интервенция скоро за да сподели мнение. Надявам се да не звучи, като реклама на гърнета, но все пак настъпва време за смяна след каране на газ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Насока за смяна на генерацията на Терано бензин
Свий
X
-
От: Насока за смяна на генерацията на Терано бензин
Турни му права трабЪ
То това е най доброто решение, но всички в квартала ще ме разбират кога се прибирам и тръгвам за работа
Интересно и полезно за всички четящи кое е гърне е по добре направено, а за Аспо не бях се сетил. Не си е работа да сменяш всяка година гърнетата си.
Коментар
-
Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнениеТурни му права трабЪPajero 2.8 tdi GLS къса база
Коментар
-
Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнениеЗдравейте колеги, минах през ЕМ.33 и ми направиха необходимата смяна , но стана по шумен. Явно евтиното и качественото са на различни стилажи
Да со го караш със здраве, шума да му е кусур
Коментар
-
Хи, ами с оригиналното двигателя не се чуваше как работи, а сега шума е осезаем с новите железа. Има едно боботене само на газ,като отпусне педала на газста, но сега двигателя се държи удивително добре на газ. Трябва да издухам бутилката и да видя разхода и ще се похваля.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар