Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Крива задница" на Маверик 2.4 ,дайте идеи.
Свий
X
-
От: "Крива задница" на Маверик 2.4 ,дайте идеи.
Дай някои снимки на окачването- от зад и отпред предницата равна ли е по височина , и все пак погледни си чашката в която влиза пружината към шасито. От горе да не е изгнила и от там да идва проблема .Land rover 2.5 tdi
0884035413
Коментар
-
Точно на този въпрос немога да отговоря. Вчера преди да сменя пружините реших да измеря страните и гледам от страната на счупената пружина (дясната) по - високо. Помислих че е заради това въпреки че логика никаква няма поне за мен, след смяната меря пак същото. Сега се чудя да покарам и утре и пак да измеря да не би да се "послегне" нещо, знам ли?
Коментар
-
я си провери и тампоните които делят купето от шасито.щото ако има изгнили стойки на тампоните и от там може да е
дай същата снимка на задното колело(първата която си снимал) само че от другата страна за да се види дали е еднакво разстоянието между шасито и купето в задния подкалник
Коментар
-
Първо застани на равно място и мери растоянието от шасито до земята за да разбереш дали проблема е в шасито или между шасито и купето.Там където мериш не се разбира нищо само констатираш разликата защото мериш от т. А до т. С а т.Б остава не замерена. Дано си ме разбрал.Последно редактирано от Оника; 02-02-14, 17:43.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар