Здравейте имах проблем с двигателя гореше ми масло и постепенно взе да ми надува антифриза , докато един ден не се предеде и напълни 1 и 2 цилиндър с антифриз . Та по въпроса отворихме го сменихме сегменти на буталата , отремонтирахме главата и дойде време за събирането но уви .Като го събирахме забелязах , че веригата е леко хлабава -викам си тя нали е с маслен оптегач ще се изпъне от самосебеси но няма такъв филм след като реголирахме клапаните малко по утихна мотора но веригата се чуваще това всичкото преди два дена. Вчера си купих нов акомулатор и реших да пробвам как пали с него -запали но не можеше да се форсира нямаше високи обороти , и веригата се раздрънча повече .
Аз мисля че е прехвърлила един зъб, не повече понеже дава леко мегдан да запали но не иска -предварението му е дошло в повече .И започвам в неделя да го разхвърлям отново да сваля капака и да видя какъв мармалад е вътре . Има ли колеги който са сменяли верига на такова терано и има ли някакъв пениз за този оптегач, да оптегне веригата .
Аз мисля че е прехвърлила един зъб, не повече понеже дава леко мегдан да запали но не иска -предварението му е дошло в повече .И започвам в неделя да го разхвърлям отново да сваля капака и да видя какъв мармалад е вътре . Има ли колеги който са сменяли верига на такова терано и има ли някакъв пениз за този оптегач, да оптегне веригата .
Коментар