Обява

Свий
Няма добавени обяви.

свети лампа ръчна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• свети лампа ръчна

здравейте колеги от известно време ми свети лампата на ръчната,та къде се намира стоп-машинката или е друг проблема става въпрос за терано 1 пикап д 21

От: свети лампа ръчна

Долей спирачна течност в казанчето на спирачната помпа....И внимавай за DOT-а...Как реши ,че е от стоп машинката ?? А под лоста на ръчната има бутон , погледни го..
    Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Наистина е намаляла

Коментар

А сега , заради спорта я огледай за теч по колелетата. И ако няма- скоро ще си с нови накладки. Успех!
        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
          А сега , заради спорта я огледай за теч по колелетата. И ако няма- скоро ще си с нови накладки. Успех!
          Или с нова помпа.
          Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

По-малкият дявол , предположих
            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
              Или с нова помпа.
              А от къде идва пък това предположение.Човека не се оплаква от проблем при спиране/не му потъва педала примерно или каквото и да било/.Просто ме светва лампата на ръчната.
              Вероятни причини са основно 2:
              1.износени накладки-съответно поради прибирането на накладките към диска и изкачането на цилиндърчетата по-навън течността в казанчето и пада нивото и...поплавъчето дава контакт за ниското ниво!
              2.Теч от системата - губи сп. течност и нивото пада,съответно и лампата светва!
              3.Проблем с прекъсвача на ръчната спирачка-най-малко вероятното,защото при този дефект обикновено лампата си остава светнала и не спира хич,а тук случая доколкото разбирам не е точно такъв!
              Та това е според мен...ако беше помпа нямаше да му свети лампата дори,а най-вероятно щеше да му потъва педала.Първоначално това става от време на време,а в последствие все по-често.Такива симптоми обаче няма!
              Поздрави!
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Колеги и аз имам подобен проблем, появява се в движение, започва да пищи зумер от таблото и да свети лампата за ръчната(с червената удивителна). Пищенето и светенето на лампата са постоянни и не спират докато не изгасиш двигателя, след това след време пак се пускат и е доста неприятно. Има си течност за спирачки в казанчето, поплавъка си работи, копчето под ръчната е наред, сменил съм накладките отпред и отзад, спирачните цилиндърчета отзад общо взето вече незнам към какво да се насоча, ако някой има идея ще съм благодарен да подскаже къде да търся проблема или да ме насочи към някой който да помогне. Джипа е Нисан Терано 2, 2.7 ТД 2001г.
                Благодаря
                п.п Извинявам се на колегата, че му използвам темата, но проблема е идентичен и реших да не пускам нова.

Коментар

Виж да няма скъсани/ нацепени маркучета около вакум помпата.Просто като насока.
                  Аз имам дизелов Нисан(само че Примера) и го имаше това при мен, при всичко останало изправно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X