Здравейте колеги, колата я имам от скоро, обслужвах я, прегледаха предницата казаха че няма нищо за правене, след това отидох да ми правят реглаж защото съм с нови гуми, човекът там оправи сходимоста, обаче не можа да настрой страничния наклон на английски казано camber, имам съмнения че колата е претърпяла сериозен удар от пред и предницата е правена но явно ... дайте някакъв коментар, да търся ли сериозни майстори за предницата ???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Навара Д22, страничен наклон на предните колела
Свий
X
-
От: Навара Д22, страничен наклон на предните колела
Вчера преживях същото упражнение - реглаж на предница, компютърен стенд, закача за задните колела някакви лазери, за предните някакви оптични шаблони и на дисплея излиза нагледно, след като се въведе модела на джипа. После подлага някакви гайки, прави някакви П-образни планки и вкара всичко в зелените зони, т.е в нормите. Игра си сигурно 1 час, за цялата процедура ми взе 25 лв. Това в Кюстендил, ако искаш мога да ти дам контакти.
След реглажа всичко заспа, само обърнах предните гуми, че теглеше на дясно и сега няма проблем.
-
Ама и аз четох че за страничния наклон може да се регулира с шайби и "п" образни планки... този при който ходих само развива и навива болтове и вика, пич развих ги на макс толкова може ... аз съм от софия, другата седмица мисля да ходя в някой по спец сервиз да си прегледат предницата малко по-професионално ...
Коментар
-
Тази Навара не е ли с ексцентрици на носачите! Какви шайби,какви гайки,и на КОЙ модел на Нисан?088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от tabu_bg Преглед на мнениеАма и аз четох че за страничния наклон може да се регулира с шайби и "п" образни планки... този при който ходих само развива и навива болтове и вика, пич развих ги на макс толкова може ... аз съм от софия, другата седмица мисля да ходя в някой по спец сервиз да си прегледат предницата малко по-професионално ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от rraadd00 Преглед на мнениеЗвънкай на Крум /Regulator/ и ще те оправи
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеКолко кочини е оправил и наварат шъ оправи! Аз не мислех, че и на нисан се подлагат шайби...
Ама знам ли?
Коментар
-
На повечето Нисани(и Москвичи....Пенчо) наклоните се регулират чрез подлагане на шайби,но точно на този модел не! Та ми стана интересно дали на колегата в Кюстендил са го правили по този начин,на точно този модел!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
На Тераното май е с подлагане на шайби. Навара Д22 с ексцентрици.....ако се въртят.
Ако ви трябва нещо, купувайте бира и заповядайте да си го свалите.
Ето.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
На терано е с шайби. По сервизно само една от всичките може да е цепена. Де-факто никой не го прави така, обаче.Страничния наклон сам по себе си не е драма - мери се лесно и се докарва и в домашни условия. Да докараш и страничен и надлъжен е играчката. И в сходимостта, еле пък с поразбита централна щанга и/или паразитен хебел.
По повод щангата, както каза един прятел: "Отидох при Регулатора, погледахме, посмяхме се, и си тръгнах."
Специално за терано, критерий за право шаси, прави носачи и здрави шарнири - от двете страни подложките трябва да са с между 3 и 5мм обща дебелина, при което всичко да е в норма.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар