Здравейте и от мен колеги нов съм в форума но новото ми терано е повод за регистрацията ми в сайта.Значи тераното ми е 2.4 къса база 97 година дата на първа регистрация иначе на стъклата пище 96 г. .Изчетох доста теми и разбрах че има модели с LSD диф. също че тераното ми е с тросиони отпред знам че е с автоматични хъбове дано са подържани че предишната ми KIA Sportage беше дроб но има неща които все още незнам като например:
-Какво масло да избера за мотора
-Какво да бъде за дифовете и скоростите и дали е нужна смяна (колата е на 136000 км.)
-Как се проверява нивото на маслото на дифовете
-Ако натегна тросиона с цел певдигане с 6 см. ще прецакам ли возията
-От къде да и намеря оригинални стелки че малко съм маняк на тема интериор
-Има козметични ръждички как га ги оправя казаха ми с бояджийски писалки дали ще стане
Това е в общи линии ако излезе нещо друго ще питам.Но ще съм много благодарен ако получа отговори че съм решил добре да си я гледам машинката.ААА утре ще проверя дали съм с LSD.

А ето я и нея по между другото малко са гадни снимките ма по на татук като я регистрирам и обслужа ще и направя една фотосесия в гората на хубав фон.
-Какво масло да избера за мотора
-Какво да бъде за дифовете и скоростите и дали е нужна смяна (колата е на 136000 км.)
-Как се проверява нивото на маслото на дифовете
-Ако натегна тросиона с цел певдигане с 6 см. ще прецакам ли возията
-От къде да и намеря оригинални стелки че малко съм маняк на тема интериор
-Има козметични ръждички как га ги оправя казаха ми с бояджийски писалки дали ще стане
Това е в общи линии ако излезе нещо друго ще питам.Но ще съм много благодарен ако получа отговори че съм решил добре да си я гледам машинката.ААА утре ще проверя дали съм с LSD.

А ето я и нея по между другото малко са гадни снимките ма по на татук като я регистрирам и обслужа ще и направя една фотосесия в гората на хубав фон.
Коментар