Колеги търся си уплътнения за нисан патрол за задните прозорци на къса база и едното плъзгащо прозорче.Моля ако някой знае който да продава ..че няма намиране
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Уплътнения за Нисан
Свий
X
-
От: Уплътнения за нисан
Първоначално публикуван от Vladislav Marinov Преглед на мнениеКолеги търся си уплътнения за нисан патрол за задните прозорци на къса база и едното плъзгащо прозорче.Моля ако някой знае който да продава ..че няма намиране
-
Втори път пускаш една и съща тема.В първата ще видиш какво съм ти писал.
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=166347NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418
Коментар
-
Извинявам се колега за двете теми просто не знаех че трябва да чакам одобрение ....иначе видях твойте уплътнения и разбрах от друга тема че си ги махнал поради не много хубавото им състояние ..а на мен ми се искаше да си взема някакви запазени..ама май няма да стане ,и сигурно ще слагам цели като теб.Понеже съм от плевен тази седмица ще търся дали имаме стъклар,който ще се навия да ми изрежи.
Коментар
-
Te гумените уплътнения са здрави и хубави.....рамката беше изгнила.
Най- добре направи като мен-изрязват ти триплекс по размер и нови уплътнения от УАЗ /май че бяха за Хънтър/,общо към 130 лв излизат материалитеNISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418
Коментар
-
От: Уплътнения за Нисан
Благодаря на всички за съветите и предложенията..и аз като Георги сложих цели прозорци с уплътнения от УАЗ и се получи доста сносно, за тези които се интересуват двата прозореца ми ги изрязоха за 88 лева и двете уплътнения ми струваха 32 лева.
Ако някой иска да направи същото мога да му кажа от къде съм взел всичко.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар