Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да реша тъп проблем с тапицерията,без тапицер?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да реша тъп проблем с тапицерията,без тапицер?

Свалих седалките,за да им монтирам подгряване. За първи път се занимавам с такова нещо и останах изумен от начина,по който е захваната тапицерита към седалката,с едни телчета (халкички). Първоначално мислех да ги дам да ги претапицират с др.тапицерия и за това не си и давах много зор да я пазя,като я махах,но след като ми обявиха едни хубави суми,реших да пробвам сам. Въпроса е,че по средата на самото седло и облегалка,също бяха захванти с въпросните телчета,а сега там е подгряването и тоя вариант отпада. Какъв е чалъма тогава и ако не я захвана по средата,а само отдолу ще създава ли проблеми?

От: Как да реша тъп проблем с тапицерията,без тапицер?

Вероятно ще висне по средата и няма да е изпъната по профила на седалката...
    Няма ли опция поне на няколко места да се пробият дупки за телчетата в подгряващия слой?
    П.П.Някоя снимка за онагледяване няма да е зле да има..!
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Ми плетката на жицата на подгряването е много "на ситно" и не е добра идеята да го дупча. Ще снимам после.

Коментар

Незнам коко място ти е останало но аз съм правил подгъв на плата вкарах вътре електрод,после срещуположния край по същия начин.След това с дебел конец,връв или пружинки през електродите

Коментар

другия най-рационален начин който лично съм го правил е да изместиш захвата отстрани по дължина във свивките за страничните опори.предполагам че ще имаш такива,ако е така ще трябва да сложиш още едни до тях но да са захванати само за средната част под която са реотаните за да могат да оберат корема,защото обикновено тези които ги слагат са на самия съединяващ шев на двете парчета

Коментар

Мдам...така направих така или иначе. Притесняваше ме въпреки хваането в края,че можеда увиснат.Общо взето стана много добре,а и се възползвах да ги изпера и станаха като нови. Мерси за хелпа на отзовалите се.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X