Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Замина водната помпа?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Замина водната помпа?

Люцкан - 0898 565995 ще ти разясни ситуацията.
    Сори, не знам дали Любо може да изнамери оригинал, но тея цени дето дава са направо "смешни", то за 150лв на нормално возило не може да се намери само виско, пък камо ли + водна помпа.

Поздрави !

Коментар

Първоначално публикуван от milchev74 Преглед на мнение
      И аз тия дни ще търся помпа.Кажете нещо за оригиналната откъде и колко
      Оригиналната съм я проверявал преди няколко месеца и ми казаха цена от 400лв.
      Аз лично ако ми се наложи смятам да заложа на Валеото.Както казах и по-горе---поне е проверено и се кара вече доста време.

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
      Люцкан - 0898 565995 ще ти разясни ситуацията.
      Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
      Сори, не знам дали Любо може да изнамери оригинал, но тея цени дето дава са направо "смешни", то за 150лв на нормално возило не може да се намери само виско, пък камо ли + водна помпа.

Поздрави !

Да така е...испанска на Долтц струва толкова,но не знам колко ще кара.Принципно продаваме много помпи на Долтц,но за обикновени автомобили и се държат направо перфектно.Тук обаче нещата са комплексни...водна помпа/виско,та не знам дали няма да има проблем с качеството именно на виското.
      За мен обаче...при малката разлика в цената не си заслужава/освен ако не е нещо за продаване джипа/.Валеото е оптимален вариант според мен,да се размине човек с многото пари,а в същото време да се свърши работата качествено!
      Поздрави!
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от D. Bibov Преглед на мнение
        Колко литра събира цялата система ? И колко количество Г12+ да сложа?
        10 литра е обемът на охл. система.
        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение

Да така е...испанска на Долтц струва толкова,но не знам колко ще кара.Принципно продаваме много помпи на Долтц,но за обикновени автомобили и се държат направо перфектно.Тук обаче нещата са комплексни...водна помпа/виско,та не знам дали няма да има проблем с качеството именно на виското.
          За мен обаче...при малката разлика в цената не си заслужава/освен ако не е нещо за продаване джипа/.Валеото е оптимален вариант според мен,да се размине човек с многото пари,а в същото време да се свърши работата качествено!
          Поздрави!
          С японската неоригинална проблема беше точно с виското. Лятото - как да е - като загрееше малко отваряше и после трудно затваряше - трябваше доста да изстине. Зимата обаче на студено стоеше зацепено, и ако не спреш някъде и изхасиш мотора за минута-две, че да може виското да се сгрее от двигателя, стоеше си зацепено. За сметка на това като отцепи после при загряване зацепваше със закъснение. Все едно целия и температурен диапазон беше отместен нагоре на зацепване и надолу на отцепване. Откачена работа. Иначе самата помпа беше почти неразличима от оригиналната на външен вид, а и не съм забелязал други аномалии.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Днес поръчах Валео,но ме притеснява че беше един от сравнително евтините варианти.Като я сложа ще пиша.

Коментар

Не се коси! Ще переш безгрижно

Коментар

Първоначално публикуван от milchev74 Преглед на мнение
                Днес поръчах Валео,но ме притеснява че беше един от сравнително евтините варианти.Като я сложа ще пиша.
                Евтин вариант...колко да е евтин...
                Редовната цена на Валеото е 206лв. по спомен...Има и помпа както казах за 150лв....това е по-скоро евтин вариант...
                NISSAN FOREVER

Коментар

160

Коментар

С приятели и с отстъпката-160лв иначе 215лв

Коментар

Днес сложих новата водна помпа/кат.номер506733/два ремъка 13х1150 и един 13х925+няколко литра антифриз и всичко заспа .Поне за сега...Ето точно какво сложихНатиснете снимката за да я уголемите

Име:01102013145.jpg
Прегледи:1
Размер:158.1 КБ
ID:5523090Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01102013146.jpg
Размер:142.9 КБ
ID:5523091Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01102013147.jpg
Размер:104.5 КБ
ID:5523092

Коментар

Супер...би трябвало да нямаш никакви дертове!
                        Ще чакаме и обратно инфо още веднъж след някой месец как се държи Валеото!
                        За сега смятам,че то е може би единствената алтернатива на оригиналната помпа с виско!
                        Поздрави!
                        NISSAN FOREVER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X