Обява

Свий
Няма добавени обяви.

смяна на двигател за нисан терано 1 2.4 бензин 89г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• смяна на двигател за нисан терано 1 2.4 бензин 89г

здравите колеги , имам проблем с с двигателя на старата машина , нисан терани 1 2.4 бензин 89г, маи ще се наложи да го сменям с нов. някои имали представа да ли мога да сложа двигател от терано 2 . 2.4 бензин, да ли ще стане , някои правили е нещо подобно.

От: смяна на двигател за нисан терано 1 2.4 бензин 89г

колеги , на никой да му се двигател на терано 1 Z 24 2.4 BENZIN .

Коментар

Пиши по четливо.Иначе няма защо да не стане.

Коментар

Здравейте колеги на мене ми се върти тази идея в главата но не знам от какъв джип ще удиса мотора в коша на моето терано 1 2.4 бензин ако някой е прави подобно нещо моля да сподели
        JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0

Коментар

Чисто механично няма проблем да се сложи двигател от всяко терано 1 или терано 2, на всяко друго терано 1 или терано 2. Има само леки заигравки около съединителя (не преправяне, а преценка точно какви части да се вземат от едното или другото. Остава само да си решите проблеми с компютри, тоци, жици и прочие досадности.

Друга подробност е че ръчните скоростни кутии са 2 вида, съвместими са по отношение на захващане към двигателя, обаче единия вид е по-здрав от другия. (трилитрово терано 1 и дизеловите терано 2 след 1996-та).

А иначе, ако се тръгне на играчка с фланци, или друг двигател заедно със скорости - трябва да се гледа на кой къде са му карданите. Но ако се сменя само двигател, общо взето може да се сложи всичко що се побира под капака, но заигравката по отношение на куплиране към скорости може да се окаже от съвсем лесна, до почти невъзможна без сериозни инвестиции.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако се откажеш от тази зайгравка, имам много добър двигател ,като твоя .
            Land rover 2.5 tdi
            0884035413

Коментар

Колега каква е цената и в какво състояние е двигателя
              JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0

Коментар

Двигателя е в много добро състояние няма умасляване или да гори масло . Цената е според комплектовката ,имам тема пусната виж снимки там има и цени .
                Land rover 2.5 tdi
                0884035413

Коментар

колеги аз намерих двигател и се монтира в момента . благодаря за отговорите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X