как ще ги понесе предницата страшно са твърди и тежки и възможно ли е да се балансират май бяха 245х95х15 цена 200лв чисто нови от приятел и как се държът на кал и сняк
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
гуми от УАЗ на Терано 2
Свий
X
-
От: гуми от уаз на терано 2
Както ти каза колегата тежки са и ще товарят окачването, за кал и сняг са добре ама за асфалт не ставатПоследно редактирано от auto_marin; 08-09-13, 19:12.ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250
Коментар
-
Защо искаш да направиш карикатура от тераното си? Виждал съм вече няколко пъти такива нетусиасти, включая и на патрол - картинката е меко казано смехотворна.
...иначе на тераното нищо няма да му стане. Но и нищо няма да му дадат такива гуми. За УАЗ-ката скорост 80км/ч са пета светлинна. Тераното там е на под 2000 оборота и още не е влязло в силата си на пета скорост.
На сняг как да е (пак - зависи от снега), ама ще ми се да видя как гуми с фактор 90 или 95 са по-добре в кал спрямо други със същия диаметър, но по-широки и с по-нисък фактор.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЗащо искаш да направиш карикатура от тераното си? Виждал съм вече няколко пъти такива нетусиасти, включая и на патрол - картинката е меко казано смехотворна.
...иначе на тераното нищо няма да му стане. Но и нищо няма да му дадат такива гуми. За УАЗ-ката скорост 80км/ч са пета светлинна. Тераното там е на под 2000 оборота и още не е влязло в силата си на пета скорос
На сняг как да е (пак - зависи от снега), ама ще ми се да видя как гуми с фактор 90 или 95 са по-добре в кал спрямо други със същия диаметър, но по-широки и с по-нисък фактор.
Коментар
-
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение.Моето мнение е че по-добрия вариант е китайски гуми за по 40-50 лири от Англия нови,само да има кой да ти ги закупи там.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
маани - маани ами бях писал и лазка някъде.- идеята мие горе доло това http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=157571 малко доработка пък каквото стане обичам експириментите ако не се получи със возията ще зарадвам някой колега
Коментар
-
Нямам линк,брат ми живее там и изпрати пролетта за Дефендъра 4бр,по 48 лири,за сега сме много доволни,много меки гуми и учудващо добре се държат на кал.Утре цял ден съм пред парламента а следващите 2 дни съм на работа,но след това ще се свържа с него и ще взема някакви координати за тези гуми.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар