Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гуми от УАЗ на Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• гуми от УАЗ на Терано 2

как ще ги понесе предницата страшно са твърди и тежки и възможно ли е да се балансират май бяха 245х95х15 цена 200лв чисто нови от приятел и как се държът на кал и сняк

От: гуми от уаз на терано 2

Какво значи гуми от уаз ? Щатният размер гуми на уазката са 215-90-15" Я-192 тежичка си е и даже не съм опитвал да я балансирам .
    ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Както ти каза колегата тежки са и ще товарят окачването, за кал и сняг са добре ама за асфалт не стават
      Последно редактирано от auto_marin; 08-09-13, 19:12.
      ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

За балансиране, с късмет и повечко тежести не е невъзможно.
        SUBARU FORESTER 2.0XT '03
        УАЗ

Коментар

също ме претиснява возията сега като напомпя повече гумити возията става като на каруца пък фабрично твърди гуми незная какъв щее резултата мисля да пробвам за тези пари надали ще намеря нови гуми

Коментар

Защо искаш да направиш карикатура от тераното си? Виждал съм вече няколко пъти такива нетусиасти, включая и на патрол - картинката е меко казано смехотворна.

...иначе на тераното нищо няма да му стане. Но и нищо няма да му дадат такива гуми. За УАЗ-ката скорост 80км/ч са пета светлинна. Тераното там е на под 2000 оборота и още не е влязло в силата си на пета скорост.

На сняг как да е (пак - зависи от снега), ама ще ми се да видя как гуми с фактор 90 или 95 са по-добре в кал спрямо други със същия диаметър, но по-широки и с по-нисък фактор.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Както си писал ,,гума за уаз,,

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Защо искаш да направиш карикатура от тераното си? Виждал съм вече няколко пъти такива нетусиасти, включая и на патрол - картинката е меко казано смехотворна.

...иначе на тераното нищо няма да му стане. Но и нищо няма да му дадат такива гуми. За УАЗ-ката скорост 80км/ч са пета светлинна. Тераното там е на под 2000 оборота и още не е влязло в силата си на пета скорос

На сняг как да е (пак - зависи от снега), ама ще ми се да видя как гуми с фактор 90 или 95 са по-добре в кал спрямо други със същия диаметър, но по-широки и с по-нисък фактор.
                Човек,ти сериозно ли си карал джип или само си пишеш по форумите.Тераното с тия гуми предницата,ще стане дроб само за един сезон,извън пътя,миналата сима моя колега Ангел сложи на Тераното тази не домислица гуми от Уаз,и пролетта се наложи да прави предницата.Иначе гумите са си за кал и над 80км ,на асфалта бучат ужасно,но пък носят товар и гаранция ще се представят в калта по-добре от по-широки гуми .За да ги балансираш ти тябват поне по 70-100г.тежести но след това си се карат спокойно,на по новите Уазове,80 км ,не е някаква светлинна скорост,но на Нисана те ще са му и малко тежки,но пък не стоят зле като ги разпънат по-широките джанти.Моето мнение е че по-добрия вариант е китайски гуми за по 40-50 лири от Англия нови,само да има кой да ти ги закупи там.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                  .Моето мнение е че по-добрия вариант е китайски гуми за по 40-50 лири от Англия нови,само да има кой да ти ги закупи там.
                  Я дай линк нещо за тия гуми моля те
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

маани - маани ами бях писал и лазка някъде. - идеята мие горе доло това http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=157571 малко доработка пък каквото стане обичам експириментите ако не се получи със возията ще зарадвам някой колега

Коментар

Нямам линк,брат ми живее там и изпрати пролетта за Дефендъра 4бр,по 48 лири,за сега сме много доволни,много меки гуми и учудващо добре се държат на кал.Утре цял ден съм пред парламента а следващите 2 дни съм на работа,но след това ще се свържа с него и ще взема някакви координати за тези гуми.

Коментар

Супер, мерси
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ще има ли кординати за китаиските гуми, че и на мен ми стана интересно.
                          SUZUKI VITARA V6
                          HONDA CBR 919RR
                          MERCEDES ML
                          MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X