Колеги-разглеждах в темите и никаде незабелязах,интересува ме дали някой е слагал чип на Патрол 2.8тди и ако да то какви са му впечетленията?Чел съм някъде,че слагат,но искам да разбера не от реклама а от хора които го ползват.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
чип на Нисан Патрол
Свий
X
-
До: чип на Нисан Патрол
Аз имам сложен такъв чип, и е скопче за включване и изключване. Като се включи тръгва като бесен, все едно че "кон те е ритнал", ама и почва да пуши черно и затова не го използвам. Слаган е в чужбина, така си я взех колата. Интересува ме, ако някой знае, какъв му е принципа на действие(какво променя-управлението на турбото ли или нещо друго) и дали има някакви отрицателни последствия за двигателя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от cicovesko Преглед на мнениеАз имам сложен такъв чип, и е скопче за включване и изключване. Като се включи тръгва като бесен, все едно че "кон те е ритнал", ама и почва да пуши черно и затова не го използвам. Слаган е в чужбина, така си я взех колата. Интересува ме, ако някой знае, какъв му е принципа на действие(какво променя-управлението на турбото ли или нещо друго) и дали има някакви отрицателни последствия за двигателя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнениеАко купето е У61 се слага , на другите не може , тъй като са с механична помпа .
Поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от cicovesko Преглед на мнениеАз имам сложен такъв чип, и е скопче за включване и изключване. Като се включи тръгва като бесен, все едно че "кон те е ритнал", ама и почва да пуши черно и затова не го използвам. Слаган е в чужбина, така си я взех колата. Интересува ме, ако някой знае, какъв му е принципа на действие(какво променя-управлението на турбото ли или нещо друго) и дали има някакви отрицателни последствия за двигателя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от cicovesko Преглед на мнениеАз имам сложен такъв чип, и е скопче за включване и изключване. Като се включи тръгва като бесен, все едно че "кон те е ритнал", ама и почва да пуши черно и затова не го използвам. Слаган е в чужбина, така си я взех колата. Интересува ме, ако някой знае, какъв му е принципа на действие(какво променя-управлението на турбото ли или нещо друго) и дали има някакви отрицателни последствия за двигателя.Човек се учи с много практика:D
Коментар
-
Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнениеЗначи това твоито не е точно чип,значи зипа надува леко турбото и дава гориво,а твоито дава само гориво,не е за препоръчване да го включваш,това го слагат в Италия,защото е много евтино.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dido0o``` Преглед на мнениеА може ли да ми обясниш като на неразбиращ защо не е препоръчително да се включва чипа ? И как чиповете, за които говориш контролират турботo - увеличават налягането(ако Y61 имат ел. wastegate този ми въпрос отпада)
Коментар
-
Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнениеЕто ти този телефон 0888977737 Влади питаи го и ще ти обясни всичко.което те интересува относно чип тунинга.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар