Обява

Свий
Няма добавени обяви.

чип на Нисан Патрол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• чип на Нисан Патрол

Колеги-разглеждах в темите и никаде незабелязах,интересува ме дали някой е слагал чип на Патрол 2.8тди и ако да то какви са му впечетленията?Чел съм някъде,че слагат,но искам да разбера не от реклама а от хора които го ползват.

До: чип на Нисан Патрол

Ако купето е У61 се слага , на другите не може , тъй като са с механична помпа .

Коментар

Аз имам сложен такъв чип, и е скопче за включване и изключване. Като се включи тръгва като бесен, все едно че "кон те е ритнал", ама и почва да пуши черно и затова не го използвам. Слаган е в чужбина, така си я взех колата. Интересува ме, ако някой знае, какъв му е принципа на действие(какво променя-управлението на турбото ли или нещо друго) и дали има някакви отрицателни последствия за двигателя.

Коментар

Първоначално публикуван от cicovesko Преглед на мнение
        Аз имам сложен такъв чип, и е скопче за включване и изключване. Като се включи тръгва като бесен, все едно че "кон те е ритнал", ама и почва да пуши черно и затова не го използвам. Слаган е в чужбина, така си я взех колата. Интересува ме, ако някой знае, какъв му е принципа на действие(какво променя-управлението на турбото ли или нещо друго) и дали има някакви отрицателни последствия за двигателя.
        Чел съм,че ако двигателя е над 200 000км не било препоръчително да се слага,правел золуми на двигателя.А за използването знам,че намалявал разхода на гориво и вдигал мощноста,но за пушене незнам..а като не е включен изобщо ли не пуши?

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
          Ако купето е У61 се слага , на другите не може , тъй като са с механична помпа .
          Да моя е Y61,но май имам проблем точно с помпата.....пуши като кандило до 3000 оборота,но странен цвят....а след 3000об. пуши черно???Да те попитам(разбирам,че имаш сервиз)или се бъркам незнам,та значи като е студен пали с пипане на ключа а като е загрял се мъчи.....слагам масалце в нафтата---пали и студен и топъл на секундата,но пък пуши яко.Някакви идеи за ремонт или за нова помпа?Разбирам,че ремонта си отива над 500лв.....
          Поздрави

Коментар

Значи това твоито не е точно чип,значи зипа надува леко турбото и дава гориво,а твоито дава само гориво,не е за препоръчване да го включваш,това го слагат в Италия,защото е много евтино.

Коментар

И мойто Y60 му слагам чип когато си поизкам ръчкам помпата в предварение и побеснява и симптомите са точно като твойте понеже твоета е електронна може това да е чрез поставан модул който при вкл. да дава предварение което нее много добре да се кара така постоянно иначе такова устройство мога да ти конструирам за 100 120лв
              Човек се учи с много практика:D

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                Значи това твоито не е точно чип,значи зипа надува леко турбото и дава гориво,а твоито дава само гориво,не е за препоръчване да го включваш,това го слагат в Италия,защото е много евтино.
                А може ли да ми обясниш като на неразбиращ защо не е препоръчително да се включва чипа ? И как чиповете, за които говориш контролират турботo - увеличават налягането(ако Y61 имат ел. wastegate този ми въпрос отпада)

Коментар

Първоначално публикуван от dido0o``` Преглед на мнение
                  А може ли да ми обясниш като на неразбиращ защо не е препоръчително да се включва чипа ? И как чиповете, за които говориш контролират турботo - увеличават налягането(ако Y61 имат ел. wastegate този ми въпрос отпада)
                  Ето ти този телефон 0888977737 Влади питаи го и ще ти обясни всичко.което те интересува относно чип тунинга.

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                    Ето ти този телефон 0888977737 Влади питаи го и ще ти обясни всичко.което те интересува относно чип тунинга.
                    По скоро исках да кажа че на Y61 турбото му е с механичен wastegate и следователно не се контролира от компютъра или чипа не играе роля на налягането(а ти написа точно обратното няколко мнения по-горе)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X