Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тераното звънти!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тераното звънти!

Много е вероятно да е от меката връзка. При мен беше от това звънтенето...

Коментар

Първоначално публикуван от simontu Преглед на мнение
      Много е вероятно да е от меката връзка. При мен беше от това звънтенето...
      - в интерес на истината след като вчера му ударих един два леки удара с чука около меката изчезна гадното дрънене. Засега е добре, ако пак се прояви веднага я сменям

Поздрави !

Коментар

Наместил си го значи.
        Вчера си смених въздушния филтър,новия е на CLEAN,разликата беше,че при новия накрайниците на филтъра са силиконови,а на стария бяха метални с гумени уплътнения там където ляга в кутията.
        От там ми е идвал проблема с дрънченето,сега няма и помен от него без никакви допълнителни уплътнявания.
        "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
        0878739299

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
          новия е на CLEAN..
          Възможно най-гламавата марка филтри. За въздушен не е фатално де.
          На оригиналния краищата пак са силиконови.

Друг път си взимай MANN или оригинални. По-скъпи са но има защо, еле пък масления.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ех пак ме срази.Ми уж ми го препоръча Теранаджия от Пловдив,че бил хубав и си взех и горивен такъв за резерва,ама май няма да го монтирам ще си седи за резерва.
            Пък този ще го покарам 1000-2000 км и го махам щом е толкова зле.
            Иначе масления е МАН.
            0878739299

Коментар

Ми, карай си го - аз го сменям на 7500км. Маслен и горивен са важните. Въздушния както казах не е фатален - там няма какво чак толкова да объркат, освен да сложат по-ситна или по-едра филтърна хартия. Като купуваш въздушен, гледай да е сух. Щото съм купувал и обмазан с масло, от което на дебитомера му се такова таковата, нищо че филтъра де-факто филтрира по-добре като е омазан. Горивния си го дръж резерва в багажника, ако се случи някое премеждие като на lubashki.

Просто ти го споменавам, да имаш предвид. Евтиното и хубавото и тук са на различни щандове. Аз Clean и Champion въобще съм си ги изключил от списъка с фирми, и то много преди да купя тераното, поради разни премеждия с тях върху други возила.

Въздушния без проблем изкарва 10000км, че и повече, ако не караш по прашоляците. Аз го сменям при всяка смяна на масло - при мен 2 пъти годишно.

За купето MANN е скъп и няма смисъл. Сега съм с Denso - по-рехав е и вентилацията е с доста по-голям дебит. Предполагам ще се и запуши по-бавно. Не съм забелазал да пропуска повече прашоляци от другите. Общо взето за купето е важно филтъра да е с пластмасова периферия, а не изцяло хартиен.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ще го следя периодично и ще го махам ако забележа някакви странности.Сега дебитомера ми е чист,ако вземе да се замазва,макар че не видях филтъра да е мазен го махам веднага.
                Благодаря ти.
                0878739299

Коментар

Не говоря конкретно за тоя филтър, а по принцип. Просто съм купувал и омазнен, а при наличие на дебитомер от вида, който се слага на тераното, не е добре.

Както ти казах - карай си спокойно. Смени го при следващата смяна на масло.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X