Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тераното звънти!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тераното звънти!

Не и на двата въпроса. Каквото и да ти разправят разни пишман търговци, на виското му няма абсолютно нищо в каквото и положение да стои, стига да не протече. Тераното ако искаш го дръж с колелетата нагоре - виското ще си работи.

Виж си топлинните щитове на ауспуха и самия ауспух.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Еми не е от въздушния...
      Вероятно нещо се е разхлабило по ауспуха.
      Топлинен щит само след турбото ли има?

Поздрави!

Коментар

Май открих виновника - дясната ламарина на фабричната степенка. Незнам защо ма се е раздеънчала, не съм 100% обеден, че ее от това ма доста се надявам.

Поздрави!

Коментар

Да не те отчайвам ама си мисля че не е от това.И мойте периодично си подрънкват,ама не е този дразнещ звук,за който мисля че говориш.Мислил съм по тази причина да ги махам,ама за сега си ми харесват.
          "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
          0878739299

Коментар

Като се прибера живот и здраве, че в момента малко разпускам ще го гледам. Все пак ще погледна пак въздушния, щото за друго не се сещам.
            И ауспуха, разбирасе. Не ми се ще да го свалям, че звука ще вземе да ми хареса и ще му бодна една стрейт пайп

Коментар

Еми не е от степенките. Подложих по една клечка от сладилед ама пак си звънти... Лошото е, че се чува само когато мотора е натоварен и влиза в резонанс. На място мъЪркааа
              Позакривих ламаринки тук там пък да видим. Не е болка за умиране, но е дразнещО!

Пиздрави!

Коментар

И при мен звъни.Вкарах го на канала ударих един юмрук (песник по врачански :-))) по генерацията. На третото гърне открих виновника . След 3 месеца в Надин ще го излекуват . Набрал съм му го. Но аз съм на метан , всичко в изпускателната гние , твоето е дизел , интересно...
                Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Пробвай задните биелетки ,когато се разбият звука е подобен и то при резонанс както при теб.

Коментар

От биелетка?! Вече нищо не ме учудва. Ще погледна, като се прибера - на канала

Коментар

Аз залагам на счупена пружина на съединителя. Звъни само при определени обороти и спира когато е под напрежение съединителя.
                      [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

Съединител със сигурност не е, или поне не виждам как - звука се чува когато е под натоварване и в определени обороти (справка пост 1).
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да и съединителя е на 1000км, не че пречи да се е прецакал.
                          Звънтенето е грубо след 1500 оборота до към 1900! И се чува само когато се задържът тези обороти, като се оскорява почти изчезва - наподобява много шума от зацепишо виско. Нещо като фучене придтужено с дрънчене. Абе ще да е нещо малко, тия дни ще прегледам генерацията обстойно.
                          В прочем шума се чува само по баирче, кога двигателя е под товар

Коментар

А бе я си отвори въздушния филтър и го уплътни с нещо,така че да го затвориш трудно и малко да се посмачка даже и пак пробвай да видим.
                            0878739299

Коментар

Абе ще го оплътня, ма моя си е плътен.
                              Май открих проблема - изгнила мека връзка мамицата и, изгнила е от горната страна и не се гледа. Като ударя по ауспуховите тръби се чува предрънкване, явно вътре се е натрошила. Ще я отремонтирам и тогава ще видим
                              Поздрави!
                              п.п. знам как дрънчи нещо в коша - сеедно се е откачило таблото. Преди така ми дрънчеше скобата на тръбата за климатика, дето е точно зад кулъра. Това не е схщото. Абе мислех си, че ми ср струва ма от известно време джипа имаше леко различен глас - ето от къде е било

Коментар

Успех дано е от това,прави и сподели,
                                0878739299

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X