Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дилема за задни амортисьори на Терано2 2.7 тди 2002

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дилема за задни амортисьори на Терано2 2.7 тди 2002

Здравейте, колеги изправен съм пред дилема с какви задни амортисьори да сменя оригиналните.Джипа се ползва предемно за риболов , черни пътища и най-вече зимата.Постоянно е натоварен с около 100кг риболовни неща.Предните амортисьори са ОМЕ за стандартно окачване.Месец след тяхната смяна установиха че и задните са изтекли.Най- вече ме безпокои мненията за газовите амортисьори че зимата замръзват.Благодаря на всички отзовали се.
    П.С Изчетох във форумите всичко за амортисьорите но още повече се обърках.

От: Дилема за задни амортисьори на Терано2 2.7 тди 2002

Първоначално публикуван от galenik Преглед на мнение
    Здравейте, колеги изправен съм пред дилема с какви задни амортисьори да сменя оригиналните.Джипа се ползва предемно за риболов , черни пътища и най-вече зимата.Постоянно е натоварен с около 100кг риболовни неща.Предните амортисьори са ОМЕ за стандартно окачване.Месец след тяхната смяна установиха че и задните са изтекли.Най- вече ме безпокои мненията за газовите амортисьори че зимата замръзват.Благодаря на всички отзовали се.
    П.С Изчетох във форумите всичко за амортисьорите но още повече се обърках.
    Това със замръзването на газовите амове през зимата...тряя да е някаква нова теория подобна на онази за относителността...
    Карам с газови амове от години и...гумите са ми замръзвали в 25см. локва и потеглянето беше с риск от късане на протектор или...и аз не знам ...ама амове да замръзнат ...
    Моето мнение за бюджетно решение е хубави/в смисъл маркови/,но от Патрол...Стават си с добавка едни дистанционни втулки,че ушите са му малко по-големи на диаметър!
    На моето Терано съм с така направени от Патрол/и хода му е с 3см. по-голям /
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Благодаря за отговора Любо но не разбрах добре амортисьори които са за Патрол или оригинални от Патрол.Спорен ден!

Коментар

Първоначално публикуван от galenik Преглед на мнение
        Благодаря за отговора Любо но не разбрах добре амортисьори които са за Патрол или оригинални от Патрол.Спорен ден!
        Аз съм сложил отзад оригиналните амове от Патрол Y60.Те са по-дебели от оригиналните /вероятно и са по-усилени/и са по-дълги с около 3см. в разпънато положение.
        Както писах и по-горе единственото което се изисква е да се направят 4-ри дистанционни втулки за ушите,защото на Тераното отвора е ф16/ако не се лъжа/,а на Патрола са малко по-големи...
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X