Колеги помагайте,вчера нещо му стана изведнъж светна лампата check и отряза оборотите.Днес му продухах горивната система но лампата не изгасва,нафта до помпата ходи пали на четвърт но не върви едвам дига 3000 оборота на место и пуши бяло.Ако някой знае да ме насочи каде да търся проблема.Тук в Карлово няма каде да го закарам на диагностика.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Светна лампата check на терано 2.7 тди
Свий
X
-
От: Светна лампата check на терано 2.7 тди
Да няма някакво объркване с тая грешка? На Тераното кодовете могат да започват с "р" и "0". Ако е 015 - датчик за положението на управляващата муфа - в помпата. Ако е р0015 - "camshaft position actuator exhaust/right/read, bank 1 - timing over - retarded", или - "разпределителен вал позиция механизъм изпускателната / дясно / четене, банката 1 - времето над - изостаналост" - за съжаление по добре не мога да го преведа. Предлагам ти да уточниш коя е грешката и тогава да се обсъждат.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kotata75 Преглед на мнениеколеги накъсо с един кламер на буксата дава грешка 34 и 96 някой знае ли какжи означават че не съм на ти с англйския
Първоначално публикуван от allex63774 Преглед на мнениеУмна дюза(тази с кабела,на 1-ви цилиндър).Замерете я,съпротивлението е 90 - 120 ома. Единият кабел е 12 V,а другият е маса..
Коментар
-
Здравейте отново.Значи сменихме електриниката на помпата но сега не може да се изфорсира хубаво и губи педала на газта?Check лампата сега не свети но не може да се форсира пак я закачихме на комп и няма грешки откаде може да е проблема?
Коментар
-
От самото начало даваш много объркваща информация, а с такава информация хората, които разбират вероятно няма да се ангажират да пишат в темата. Понеже, от самото начало няколко пъти ми звъня по тел. с молба за съвет, ще си позволя в темата един последен: - настройки на място на помпата, ако не стане - помпата на стенд.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар