Тъй, значи хронично си имам подозрения, че виското на перката на Патрола /RD28T/ нещо не е у ред. Студен, топъл, прегрял все си върти едно и също. Днес ми пристигна едно виско втора употреба от колега. Ха, гледам и двете се въртят еднакво трудно на ръка. Старото и новото, де. Викам си, ако се стопли до 80-90градуса сигурно ще се удърви. Речено-сторено. Тайно от жената и вземам сешоара и нагрявам виското толкова, колкото да пари в ръката. Да, ама не се удървя, напротив върти си се пак толкова стегнато. Така и другото, демек старото ми и то същото. Е, имам две неработещи, или не съм ги нагрял достатъчно или просто съм много далеч от истината?
Сори ако някъде из форума има отговор на въпроса ми, ама освен, че трябвало да може когато е студен мотора перката да се спре с нагънат вестник, друго не намерих. Е, моята не може да се спре с вестник. Нито на студен, нито на топъл мотор.
Сори ако някъде из форума има отговор на въпроса ми, ама освен, че трябвало да може когато е студен мотора перката да се спре с нагънат вестник, друго не намерих. Е, моята не може да се спре с вестник. Нито на студен, нито на топъл мотор.
Коментар