Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисана на Чуров

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нисана на Чуров

На Трупъра съм махнал виското и съм монтирал електрически вентилатор, заедно с дифузьора и резистора за степени от Ланча Дедра. Вентилаторът на Дедрата е с огромна производителност и е добре изпълнен. Досега никога в никой режим двигателят не се е опитвал да загрее. Нещо намразих вискомуфите...
    По отношение на консумацията не ми е създавал проблеми. Алтернаторът ми е 100А а акумулаторът 75Ah. Все пак трябва да се отчете, че в най-лошия случай вентилаторът работи в повторно-кратковременен режим. Има ключе, дублиращо датчика за включване, но никога не ми се е налагало да го използвам.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Много интересна информация, браво Янко!

За колегите тук, най-горе, в първия пост на Митко (Дявол Коледа) в тази тема съм поместил препратка към предишна тема на Янко (Чуров), в която той описва наджипването на Патрула!

Коментар

Готов съм да споделя всичко което е направено по колата ми.Тези които ме познават занят че не правя нищо без да съм го проучил и коментирал поне на ,,100'' места.Крайният резултат е постигнат с много опити и грешки.В крайна сметка това е част от забавлението.Много ми е любопитно какво ще се получи след смяната на повдигачите.Ще споделя впечатления.
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

За кои повдигачи става въпрос?

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
            За кои повдигачи става въпрос?
            По-долу:

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
            ...сега МПС-то е в бокса за поредната щуротия - замяната на хидравлличните повдигачи на клапаните с механични...

Коментар

Благодаря за разяснението. Това нещо съм го правил на голфов мотор и определено си струва.

Коментар

дано!
                0899187766

Коментар

Със сигурност

Коментар

като гледам доста неща са гепени на Тенев от нисана,нека той да каже от къде ги е взел,ако не е тайна разбира се
                    ПАВКО
                    0888802068

Коментар

Да допълня малко снимковия материал за Нисана че да му се радват хората
                      Прикачени файлове
                      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                      Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
                        като гледам доста неща са гепени на Тенев от нисана,нека той да каже от къде ги е взел,ако не е тайна разбира се
                        Не бих се изразил точно така - единствено подрязването на вратите е взаимствано от него. В крайна сметка изработено е от същите хора ( ако има ,,патент'' то той е техен) които са правили и неговия , но има доста промени в начина по който е направено.Все пак е второ изпълнение и са избегнати някои слаби моменти.
                        П.С. Всички сме ,,гепили'' идеите за тунинговане от някъде.Нагледал съм се на ,,Това сам го измислих..."
                        0899187766

Коментар

Боги, защо ги нямам аз тези снимки? имаш ли още?
                          Още нещо - дано Пламен да сподели за неговия джип , защото Патрула му е най-добре направения който съм виждал.
                          ААА, Освен подрязването и багажника съм гепил от него , но срещу определена сума пари .Всичко останало е коренно различна концепция.
                          0899187766

Коментар

Сhurov,мераклийски си си направил джипа.Браво.
                            B+

Коментар

Боги, защо ги нямам аз тези снимки? имаш ли ощe?
                              Явно не съм ти ги пратил а други нямам.Специално за теб е този линк http://www.vbox7.com/play:1f928d15
                              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                              Дий Снайдер

Коментар

Не бих се изразил точно така - единствено подрязването на вратите е взаимствано от него. В крайна сметка изработено е от същите хора ( ако има ,,патент'' то той е техен) които са правили и неговия , но има доста промени в начина по който е направено.Все пак е второ изпълнение и са избегнати някои слаби моменти.
                                П.С. Всички сме ,,гепили'' идеите за тунинговане от някъде.Нагледал съм се на ,,Това сам го измислих..."
                                колега мисля ,4е не се дразниш от това,но понеже нисана вече е при мен но има някой неща за оправяне и затова както виждаш досега не давам мнение за нищо тъй като наготово го купих,но има какво да се желае още по него,а като казваш,че твойя е втория и доста неща са ибегнати ще се радвам да помогнеш с нещо-успех
                                ПАВКО
                                0888802068

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X