Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фланци 30 мм ,някой има ли чертеж?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фланци 30 мм ,някой има ли чертеж?

Колеги ,някой правил ли си е фланци за джантите?Търся чертеж по който да ми ги направят , мисля да са 30 мм. Предполагам на повечето Нисани са еднакви , трябват ми за Терно 2 - 1995 година. Ако някой има чертеж ще съм благодарен да прати .
    Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
    0885544754 Светослав Стоянов

От: Фланци 30 мм ,някой има ли чертеж?

Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнение
    Колеги ,някой правил ли си е фланци за джантите?Търся чертеж по който да ми ги направят , мисля да са 30 мм. Предполагам на повечето Нисани са еднакви , трябват ми за Терно 2 - 1995 година. Ако някой има чертеж ще съм благодарен да прати .
    Джанти с 0-лево ЕТ няма ли???
    С джанти е по-удачно разширяването...
    Имай предвид,че ако правиш стоманени фланци ще натовариш още повече заради теглото им окачването!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Спор няма че ,ще е по добре .Ама сега няма бюджет за джанти и гуми да сложа. Затова към алтернативата съм се насочил.
      Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
      0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

Едва ли изработката на фланци ще ти легне по-евтино от готовите окомплектовани с болтове и гайки.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
          Едва ли изработката на фланци ще ти легне по-евтино от готовите окомплектовани с болтове и гайки.
          Само една гайка е 2 лв. Сметни колко за гайки. Има и шпилки и материал и труд и излиза крива сметката. И ако не станат както трябва ....
          GSM 0877 08 99 19
          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
            Само една гайка е 2 лв...
            Къде са тези гайки по 2лв.? Разбира се и да стават за нещо.
            Последния път (лято 2012) купувах от Енчев и бяха по 4лв.
            Тоест близо 100лв. само в гайки...

Коментар

Яро, те и на Енчев гайките не са върха на сладоледа. Съвсем подобни на тях (поцинковани) има и в Евроболт, примерно и са примерно по 2.50. Там по 5 кинта са тия със конусната шайба. Ама всъщност нито едните, нито другите са "истински". Ако си намеря някъде такива гайки, каквито са на мойте фланци - ковани и неръждаеми - с удоволствие ще дам 100 кинта. А цените и на тия елементи са малко странни при различните търговци - пример от миналата седмица: болтове М14х1.5/50 (10,9) в ITT по 1.40 за брой, в Евроболт по 3+ лева.
              Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Те едни жанти май ще са по евтини
                само бараки

Коментар

Първоначално публикуван от off mechanic Преглед на мнение
                  Те едни жанти май ще са по евтини
                  Ами аз за това и попитах в началото...
                  Всъщност ще са по-евтини ако са на втора употреба.Нови китайчета са около 400-стотака...
                  NISSAN FOREVER
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

здравей колега вземи си готови китайски по 200-220 лева са само имай предвид с какви гаики си ако са на конус нямаш проблем ако са челни не може да се центрова джантата понеже фланеца няма водач

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X