Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подгревни свещи Terrano II 2.7 TDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подгревни свещи Terrano II 2.7 TDI

Някой ползвал ли е такива на Lucas, по описание са Dual coil technology...
    Изпадат ми на мн добра цена и се чудя дали да ги взимам...
    Лаишки въпрос, но на 2,7 TDI по години има ли разновидности на подгревните свещи или са универсални?

От: Подгревни свещи Terrano II 2.7 TDI

И друго да попитам - подгревните свещи какъв експлоатационен период имат? Или какъв би трябвало да имат?

Коментар

За Терано конкретно нямам наблюдения над свещи Лукас,но принципно ги продаваме за масовите леки автомобили.
      Лукас са евтини свещи по-принцип и това мен лично ме навежда на мисълта,че са с по-ниско качество от марки като Бош,Беру, НЖК,Денсо и т.н.
      Нямаме конкретни оплаквания от клиентите закупили свещи Лукас,но определено ги продаваме като евтин вариант!!!
      Мисля къщо,че свещите за Терано 2.7тди са един модел,а на какъв период трябва да се сменят нямам никакво инфо...това е обикновено едва след като някоя свещ или няколко свещи изгорят!
      Поздрави!
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Denso-то са по-добър вариант, така ли? Защото намирам и такива на добра цена...

Коментар

Те за 2.7TDI всичките са с двоен реотан (dual coil).

Просто се увери че не са менте и че са точно за TDI, а не за TD.

Колко е добра цената на denso?
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$(KGrHqRHJ!8E63SLhcrvBOzTUD)3i!~~60_12.JPG
Прегледи:1
Размер:38.5 КБ
ID:5456386
            Това са Denso-то, актуална е извадената свещ. Сега разпитвам продавача дали са dual coil. Идват с доставката около 26лв./бр.
            В описанието пише, че са OE QUALITY, THIS IS A OE QUALITY NIPPON DENSO PART AND NOT A CHEAP IMPORT

Каква е разликата м/у подгревните свещи за TD и TDI ?

Коментар

Ми за 2.7TDI са с 2 реотана. И компютъра ги управлява, като след време започва да им пуска ток на пресекулки, за да не прегреят. Не знам как е при TD-то, което няма компютър. Но свещите им твърдо са различни. В каталозите на всички фирми производители можеш да го видиш съвсем ясно. Например има BOSCH за TD, но няма BOSCH за TDI.

Какво пише на страницата забрави. Много ясно че търговеца ще пише че е така, особено ако е от майната си. Ако им има номера - намери каталог на DENSO и гледай за какво са. Ако търговеца има нещо общо с Китай, Хонг-конг и прочие, бъди абсолютно сигурен че са ментета. На DENSO има МНОГО ментета, на цялата им продукция въобще. между 20 и 30 лева струват свещите в Евро07. Смятай. Оригинални NISSAN са над 60 кинта, и то внесени по втория начин. Ако си ги купиш от официалния вносител - леле майко!
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Бах тая сган жълтурска...Ужким от UK е продавача
                Намерих и по нисанския номер NGK... там цената е 97 паунда, до БГ тамън се връзват 233лв. комплект от 4...

Нагледах се на едни Lucas, dual coil, продавача с рейтинг 100% от 17000 продажби... 2 години гаранция за свещите, 40 паунда с доставката за комплект...

Коментар

С това леле майко малко прекалявате - около 300 лева е смяната свещи плюс труд в официален сервиз по спомен.

Ако вземеш сносни свещи ще са над 50 кинта парчето със сигурност. За пра стария ми фиат 1.7Д бяха 70 лева.....

при цена 233 за комплекта за свещите бих звъннал в близкия сервиз на нисан да ги питам колко ще ми искат заедно с труда.

Коментар

Първоначално публикуван от hotsnail Преглед на мнение
                    С това леле майко малко прекалявате - около 300 лева е смяната свещи плюс труд в официален сервиз по спомен.
                    В кой официален сервиз? Нисанския ли? При положение че оригиналните свещи струват около 60 кинта бройката внесени по начин, по който обикновено излизат поне с 30% по-евтини, леко ми е чудно как ще се разберете с официалния сервиз да ти ги и сменят за 300 кинта общо.

Коментар

E то смяната на свещи е 15 минути работа с фас пауза....

Коментар

Първоначално публикуван от sminkov Преглед на мнение
                        E то смяната на свещи е 15 минути работа с фас пауза....
                        То и смяната на масло така. А колко взимат във вирмените сервизи?

Вместо да умувате колко е, просто звъннете и питайте. На мен не ми е интересно, щото никога няма да ида на сервиз за нещо, което мога сам да си свърша за половин час.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X