Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добри диагностици на Нисан във Варна?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Добри диагностици на Нисан във Варна?

Здравейте. Нов съм тук... казвам се Иво и съм от Варна.
    Купих едно Терано1, 2.7 ТД '91 да качвам баира към вилата. Карах го 500км от София до Варна и сега не слизам от него. Влюбих се в тоя самосвал и даже не си карам другите коли напоследък. Има изгнило, има забележки по салона, возията му не е возия, издава разни звуци (не плашещи), на 5-та нещо свири между 60 и 90 км/ч, но пък пали от четвърт оборот в студа. Много ме радва...
    Та...
    къде във Варна мога да го закарам на "разбирачи", да ми кажат има ли нещо за незабавна смяна или профилактика.
    Имам една задна биалетка скъсана, но човека ми даде нова, в кутия, да си я сменя... нямам време и инструмент.. къде да отида да я свърша тази работа, без да ми откраднат чисто новия акумулатор примерно

Ще го снимам тези дни и ще ви го покажа Само да сменя софийския номер с варненски

От: Добри диагностици на Нисан във Варна?

Делфин сервиза зад затвора. На бат Веско Нисаните са му любими .
    Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

Геро в Новия Хлебозавод, Благой Банджо и той е там. Алексмоторс на Виннишкия баир..... Стефан Кароса на Топлата Вода....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Хе, то стана като списък със сервизи. Обади се , ще го огледам и ще помогна с каквото мога
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Благодаря banjo, ще намина в началото на март, че напоследък много съм се разработил
          Благодаря и на останалите за инфото.

Коментар

Сервиз СИРОКО - Емо

Вилна зона над Бабаеленов
            Последно редактирано от lubomir dimitrov; 14-02-13, 06:34. Причина: допълнение
            GSM 0888 611 289; 0877 611 289

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
              Хе, то стана като списък със сервизи. Обади се , ще го огледам и ще помогна с каквото мога
              Здравей колега, ще имаш ли нещо против да намина и аз за една бърза диагностика на ходовата част? Карам x-trail в кожа на рено... демек КОЛЕОС толкова са малко, че повечето хора не са ги и чували

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X