След силните дъждове забелязах вода по пода под стелката нашофьорското място.От стъклото със сигурност не е.Чисто беше и под решетката начистачките.Между другото мисля че съм разменили местата на рамената начистачките.Някой ако знае на кое място трябва да е по-дългото рамо да помага.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вода в купето на Терано 2
Свий
X
-
От: Вода в купето на Терано 2
Отваря ти се работа като се позатопли.Вероятно от корозията както е споменал и колегата,вече имаш някъде сериозен пробив и при много вода тя навлиза в купето.Другия вариант е на е изкочила някоя гумена тапа на дъното ,ама...малко е вероятно.
Проблема с корозията трябва да се решава своевременно,защото навлязлата вода в купето се напоява в кечето и не изсъхва с месеци.Следствието на това е ясно...дори и на здравите места започва да избива ръжда по пода и след време ръждата обхваща доста голям периметър.Проблема е че веднъж тръгнала ,ръждата няма спиране.С всичките му там третирания,кърпежи,мазане,грундиране и т.н....просто се забавя процеса.
Та за това ако има начален проблем с корозия на пода,трябва да се оправя с преоритет...
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Имах подобен проблем - вода на предната дясна стелка.Оказа се че тече от едни метални капаци които се намират под черната пластмаса - тази под предното стъкло.
Има някакви стари уплътнения които вече не държат. Отвих го намазах със силикон. Направих същото и с този от шофьорската страна въпреки че не течеше още.
Лошото е че този левия като замине и капе директно върху вентилатора на парното.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от rsv Преглед на мнениеИмах подобен проблем - вода на предната дясна стелка.Оказа се че тече от едни метални капаци които се намират под черната пластмаса - тази под предното стъкло.
Има някакви стари уплътнения които вече не държат. Отвих го намазах със силикон. Направих същото и с този от шофьорската страна въпреки че не течеше още.
Лошото е че този левия като замине и капе директно върху вентилатора на парното.
ПоздравиДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Под тези капаци пак си влиза вода от отворите до тях.Аковлиза вода от тях би трябвало да изтича от един отвор в подкалника подпластмасовите кори/извън купето/.След силикона имаше ли ефект? Благодаря заотзивите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНадявам се поне че силикона е бил неутрален. Щото иначе ще спре да тече, ама ще започне да гние.. Беше такъв за гарнитури само че прозрачен.Ще потърся тубичката да го видя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rsv Преглед на мнениеНе съм се сетил за това. Беше такъв за гарнитури само че прозрачен.Ще потърся тубичката да го видя.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
И на мен ми протече един-два пъти последните месеци. Капе точно от лявата страна на педала на съединителя. При това се стича по въздуховодите отгоре и покрай кабелаците. Нямам грам изгнило, така че дупка от корозия е изключена. За мен причината е, че са запушени отводнителните канали покрай калника. Всъщност още не съм ги изчистил...И си го обяснявам с напълване на легенчето отгоре и влизане през въздуховода в купето...Но нищо чудно и тия уплътнения, които колегата спомена по-горе да са част от проблема...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар