Излезе ми проблем с бензиновата помпа или проблем по горивната система .Джипа е нисан терано 1 2.4 бензин 103 конски сили , както си работише и спря да подкачва колата се така на газ но пали на бензин .Някой ако се е занимавал с такъв или подобен проблем , моля да сподели мнение . Къде се намира бензиновата помпана резервоара , има ли лесен достъп до нея и къде е релето да видя дали всичко е наред от него към помпата и обратно . Всеки съвет ще ми е от полза благодаря .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с бензиновата помпа на нисан терано или друг проблем .
Свий
X
-
От: Проблем с бензиновата помпа на нисан терано или друг проблем .
Хи, за тераното2 си има сервизен отвор в купето и не е необходимо да се сваля целия резервоар. При Терано 1 не би трябвало да е по различно под мокета в багажника трябва да има планка под която да имаш достъп до помпата.
Коментар
-
Има метална кръгла вижда се сондата вътре ли е помпата ... АМА как са клеясали болтчетата не е истина .Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнениеХи, за тераното2 си има сервизен отвор в купето и не е необходимо да се сваля целия резервоар. При Терано 1 не би трябвало да е по различно под мокета в багажника трябва да има планка под която да имаш достъп до помпата.Land rover 2.5 tdi
0884035413
Коментар
-
колега при мен се получи на терано 2, заради гадния бензин беше изпушила помпата, по точно въртеше, но слабо и не можеше да подкачи бензина в системата. Наложи се отваряне през сервизния отвор, който се намира в багажника под мокета, нова помпа и сега работи, но бензина който беше в резервуара беше с гаден почти кафяв цвят, все едно че си ползвал двутактова смес. Цялата помпа беше в някаква кафява слуз подобна на ГОЙ с който консервираха автоматите.
Коментар
-
При мен не се знае проблема от къде е , има напрежение по кабела но не сработва .Утре почивам и ще видя за какво става на въпрос и си мисля ако е изгоряла помпата да търся заместител външна помпа .Първоначално публикуван от renovod Преглед на мнениеколега при мен се получи на терано 2, заради гадния бензин беше изпушила помпата, по точно въртеше, но слабо и не можеше да подкачи бензина в системата. Наложи се отваряне през сервизния отвор, който се намира в багажника под мокета, нова помпа и сега работи, но бензина който беше в резервуара беше с гаден почти кафяв цвят, все едно че си ползвал двутактова смес. Цялата помпа беше в някаква кафява слуз подобна на ГОЙ с който консервираха автоматите.Land rover 2.5 tdi
0884035413
Коментар
-
Днес се възползвах от хубавото време и се захванах за работа по джипа - резултатът е идеален , помпата си сработи имало е хлабави връзки , който не са контактували добре .Презапоих някои кабелчета и се получи ето малко снимков материал -Land rover 2.5 tdi
0884035413
Коментар
-
Проблема днес пак се прояви нито звук нито нищо много ме е яд , ако някои има схема на ел инсталацията от предпазителите , релето и накрая до помпата кой са кабелите и техния цвят.Land rover 2.5 tdi
0884035413
Коментар
-
преди два месеца на един сафран и той на газ+бензин и на бензин пали когато си иска.след дълго ровене накрая му свалих бенз.помпа и кво да вида
уж помпата работи,ама перката която засмуква горивото се прецакала и ако зацепи качва гориво,иначе само се слуша как работи а неподкачва
затова първо се ослушай дали при всеки опит помпата работи,ако да може да имаш и ти такъв проблем
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар