Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Раздатка за Y260 RD28T. От какви други нисани става ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Раздатка за Y260 RD28T. От какви други нисани става ?

Здравейте колеги. Нисанът ми е Y260 RD28T 92г. Ще сменям раздатка и искам да разширя търсенето , защото рядко попадам на обяви за Y260. Затова въпросът ми е дали на патрол Y260 RD28T може да се сложи раздатка от друг модел нисан , а ако може ,но се налага преправяне в какво се изразява то ?

По отношение на Y60 при търсенето си попаднах само на това :
    темата е http://www.offroad-bulgaria.com/show...E0#post1117633
    " От evgeniml:
    И след като никой не отговори си оговарям сам:скоростите на патрулите 260 и У60 с този двигател са напълно еднакви под скорости се разбира цялата компзиция скорости и раздатка само се демонтира карданната ръчна спирачка и се монтира фланеца от този без карданна спирачка за задния кардан всичко е 1-1.
    ВНИМАНИЕ разликата е ,че на 260 на задния корпус няма пробити дупки и резби за корпуса за карданната спирачка но местата ги има само трябва да се разпробият което няма да е проблем.
    "

Базирайки се на горното съм се насочил към раздатка от тази обява: http://www.offroad-bulgaria.com/show...15#post2071515
    Без да отпада основния въпрос на темата ,ше съм благодарен ако някой може потвърди (преди да съм "напазарувал" нещо грешно ) дали раздатката към която съм се насочил ще стане по начина опсан от evgeniml.

От: Раздатка за Y260 RD28T. От какви други нисани става ?

Първоначално публикуван от LZ1CWT Преглед на мнение
    Здравейте колеги. Нисанът ми е Y260 RD28T 92г. Ще сменям раздатка и искам да разширя търсенето , защото рядко попадам на обяви за Y260. Затова въпросът ми е дали на патрол Y260 RD28T може да се сложи раздатка от друг модел нисан , а ако може ,но се налага преправяне в какво се изразява то ?

По отношение на Y60 при търсенето си попаднах само на това :
    темата е http://www.offroad-bulgaria.com/show...E0#post1117633
    " От evgeniml:
    И след като никой не отговори си оговарям сам:скоростите на патрулите 260 и У60 с този двигател са напълно еднакви под скорости се разбира цялата компзиция скорости и раздатка само се демонтира карданната ръчна спирачка и се монтира фланеца от този без карданна спирачка за задния кардан всичко е 1-1.
    ВНИМАНИЕ разликата е ,че на 260 на задния корпус няма пробити дупки и резби за корпуса за карданната спирачка но местата ги има само трябва да се разпробият което няма да е проблем.
    "

Базирайки се на горното съм се насочил към раздатка от тази обява: http://www.offroad-bulgaria.com/show...15#post2071515
    Без да отпада основния въпрос на темата ,ше съм благодарен ако някой може потвърди (преди да съм "напазарувал" нещо грешно ) дали раздатката към която съм се насочил ще стане по начина опсан от evgeniml.
    100% става по начина който съм ти написал. И от 61-ца става ама няма къде да си закачиш жилото за километража.
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

А що не си оставиш карданната спирачка?
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Плюсове почти винаги работи адекватно няма ги дразнещите жила влачещисе по земята пълни с вода и лед и като дръпнеш да нямат връщане.
        Минуси трябва да се преправи захвата на едното жило към металния прът на 260ката не е голяма разправия де обаче като не си свикнал разбираш по трудния начин ,че ако колата е оставена само на задно предаване на крив терен ръчна всъщност много много няма и ще спре ама скоро и не е ясно къде. Аз си я оставих де свиквам вече с новите похвати на карданната ръчна.

Sofrace Offroad Team

Коментар

Да, ма на бавни карданната държи и четирите колела. Иначе ясно че през дифа може да се върти в кръг или нещо подобно.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
            100% става по начина който съм ти написал. И от 61-ца става ама няма къде да си закачиш жилото за километража.

Първоначално публикуван от turtey
            Ако я оставя не се ли налага скъсяване на заден кърдан ?

Коментар

Първоначално публикуван от LZ1CWT Преглед на мнение

Ако я оставя не се ли налага скъсяване на заден кърдан ?
              Не кардана си е твоя и в двата случея.Разликата е в изходните фланци на раздатките кеф ти с ръчна кеф ти без ръчна.

Sofrace Offroad Team

Коментар

Аз имам една раздатка,можеш да я вземеш да пробваш дали става.

Коментар

Не кардана си е твоя и в двата случея.Разликата е в изходните фланци на раздатките кеф ти с ръчна кеф ти без ръчна.
                  Супер значи най-вероятно ще пробвам с карданна ръчна , защото съм го играл във филма
                  ...жила влачещисе по земята пълни с вода и лед и като дръпнеш да нямат връщанe

Първоначално публикуван от Антон Пенчев Преглед на мнение
                  Аз имам една раздатка,можеш да я вземеш да пробваш дали става.
                  Благодаря много , но вече се разбрах с колегата от http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=157330 ако не се получи ще се обадя.

Коментар

Един приятел си разпродава у260-цата на части... има и раздатка Ако решиш нещо пиши ми на ЛС
                    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X