Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Кашкай 2.0 бензин, ръчка, на старо дали си струва ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нисан Кашкай 2.0 бензин, ръчка, на старо дали си струва ?

Здравейте колеги,
    замислям се да сменя леката си количка за посочения паркетник Нисан Кашкай 2.0 4х4 бензин, ръчка. Продавача казва че е на 104хил км, 2008г купен.
    Та въпроса ми е дали са проблеменни тези коли след 100те хиляди, ако да къде и какво да гледам ? Какви скрити недостатъци може да има и ако се поддържа
    отговорно колко км може да откара без сериозни проблеми ?
    Предварително благодаря

От: Нисан Кашкай 2.0 бензин, ръчка, на старо дали си струва ?

Гледай най вече дали има изобщо 4х4 да не те врътнат.
    Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
    0885/511287 ; +393200282393

Коментар

Здравей, по принцип много зависи от конкретния екземпляр, но тъй като говорим за кола 2008 година се предполага, че е ако предишният собственик не е бил индианец или чукче, колата е в добро състояние.Аз знам за дизеловия мотор, че е почти същият като на Renault само че е леко "пипнат" за повече мощност. Все пак в случая става въпрос за бензин така че нямаш турбина която може да е издухала.Предполага се че има сервизна книжка-разгледай я внимателно!
      Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
      Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Първоначално публикуван от spaskok Преглед на мнение
        Гледай най вече дали има изобщо 4х4 да не те врътнат.
        На варианта 4х4 има една "врътка" между седалките, с която се избира 2WD, 4WD ON DEMAND, 4WD LOCK...
        Аз вчера гледах едно, само че автомат лизингово... Потракваше отпред. Казаха, че са му сменяли задни амортесьори, но и предните са за смяна... Това на пробег от 49 000км... Малко притеснително ми се видя, че за 49хкм ВЪОБЩЕ е правено нещо по ходовата част...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Зависи как е карана.Имаме нови коли по на 25 000км,и са за ремонт,има и такива които са на 110 000км,карани в едни и същи условия(София)и е като нова.Драйвера е проблем,не колата.

поздрави

Коментар

на тази "драйвера" беше студентка... Караше съвсем нормално... но знае ли човек, може да има братче първокурсник
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Както се казва-от мен да знаеш:
              Жена кола не пази
              Съвременните дизели,като се запали рано сутринта работят по твърдо,особенно когато е под 0.Две минути да изчакаш да поработи на място,и е готова за тръгване.Огледай колко човека го правят сутрин,особенно жени.Смърди като мине по улицата на неизгоряла нафта/бензин та е чудо.Без да се отклонявам много от темата,според мен това не е твоята кола.Не си на зор(предполагам)огледай,колата сам ще те намери
              Като се качиш вътре,и нямаш нотка или чувство на съмнение за нея,взимай смело.

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kmonev Преглед на мнение
                Здравейте колеги,
                замислям се да сменя леката си количка за посочения паркетник Нисан Кашкай 2.0 4х4 бензин, ръчка. Продавача казва че е на 104хил км, 2008г купен.
                Та въпроса ми е дали са проблеменни тези коли след 100те хиляди, ако да къде и какво да гледам ? Какви скрити недостатъци може да има и ако се поддържа
                отговорно колко км може да откара без сериозни проблеми ?
                Предварително благодаря
                Провери от любопитство колко струва предна полуоска с двете карета на тая френска изгъзица и тогава купувай
                МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X