Обява
Свий
Няма добавени обяви.
терано 2 ?
Свий
X
-
От: терано 2 ?
Из раздел NISSAN има мнооооого писано по въпроса, включително и размери от джанта до калник, по които да си прецениш и стойката, и колко можеш да вдигнеш. Има и тема с размери на всичко по предницата и задницата, писана от мен: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=101930
Моля, не пускай няколко теми за едно и също. Вече си пуснал тема, в която обсъждаш пружините. И още 5 теми да пуснеш - все тая. Който следи раздела е видял каквото трябва.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
От: терано 2 ?
Честита придобивка, да те радва мнооого и хич да не те ядосва.
По въпросите:
- мотора е сравнително безпроблемен, с ангренажна верига е, попвинцип когато идват до нас в България са на такива километри, че веригата трябва да се ревизира, обтегачи, дали е разтегната и тнт. ;
- смени ВСИЧКИ течности и филтри;
- най-същественото е да прегледаш обстойно за ръжди, не си написъл от къде си, но в София колегите от военна рампа ми се струва, че правят най-добрата и СЪВЕСТНА антикорозионна обработка, добре е да разгледаш темите им и ако ти стигат уменията и имаш налична водо/паро струйка да се заемаш, ако ли не в темита им има координатитеТова е най-основното.
ЗА вдигането, както винаги (нов си, трябва да знаеш че ВИНАГИ се започва с целта на занятието и накрая бюджета, щото тая работа нее като за без пари, а зарибиш ли се...
*Ще ходиш на лов ?
*Ще ходиш на разходки ?
*Ще правивш "кафеджийски" лифт ?
*Искаш да сложиш големи гуми или искаш да постигнеш ходове ?
Целта определя подхода. Иначе натягайки торсионите или най-добре заменяйки ги, слагайки пружини от Г или Патрул, ще събереж до "31 + голчм чук и малко тенекиджийски умения.
Те тва е мойте 3 стотинки, На добър час
п.п. СПАРКИ е изключително прав, НЕ пускай няколко теми за едно и също и не задавай едни и същи въпроси по сто пъти, щом направиш една тема, хората с Нисани си следят разделите и който зане ще пише- ама няма страшно ще те смъмрим първия път
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар