Обява

Свий
Няма добавени обяви.

терано 2 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• терано 2 ?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:S5030167.jpg
Прегледи:1
Размер:117.8 КБ
ID:5997554Натиснете снимката за да я уголемите

Име:S5030175.jpg
Размер:170.7 КБ
ID:5997555Натиснете снимката за да я уголемите

Име:S5030180.jpg
Размер:152.2 КБ
ID:5997556Натиснете снимката за да я уголемите

Име:S5030181.jpg
Размер:155.1 КБ
ID:5997557 здр колеги наскоро се сдобих с тази жип-къ и ме интересува вашето мнение за стоиката му мисля да навивам торсиони отпред и дълги пруж с амове от патрол отзад ??
    само бараки

От: терано 2 ?

Из раздел NISSAN има мнооооого писано по въпроса, включително и размери от джанта до калник, по които да си прецениш и стойката, и колко можеш да вдигнеш. Има и тема с размери на всичко по предницата и задницата, писана от мен: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=101930

Моля, не пускай няколко теми за едно и също. Вече си пуснал тема, в която обсъждаш пружините. И още 5 теми да пуснеш - все тая. Който следи раздела е видял каквото трябва.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Честита придобивка, да те радва мнооого и хич да не те ядосва .
      По въпросите:
      - мотора е сравнително безпроблемен, с ангренажна верига е, попвинцип когато идват до нас в България са на такива километри, че веригата трябва да се ревизира, обтегачи, дали е разтегната и тнт. ;
      - смени ВСИЧКИ течности и филтри;
      - най-същественото е да прегледаш обстойно за ръжди, не си написъл от къде си, но в София колегите от военна рампа ми се струва, че правят най-добрата и СЪВЕСТНА антикорозионна обработка, добре е да разгледаш темите им и ако ти стигат уменията и имаш налична водо/паро струйка да се заемаш, ако ли не в темита им има координатите Това е най-основното.

ЗА вдигането, както винаги (нов си, трябва да знаеш че ВИНАГИ се започва с целта на занятието и накрая бюджета, щото тая работа нее като за без пари, а зарибиш ли се ...
      *Ще ходиш на лов ?
      *Ще ходиш на разходки ?
      *Ще правивш "кафеджийски" лифт ?
      *Искаш да сложиш големи гуми или искаш да постигнеш ходове ?

Целта определя подхода. Иначе натягайки торсионите или най-добре заменяйки ги, слагайки пружини от Г или Патрул, ще събереж до "31 + голчм чук и малко тенекиджийски умения.

Те тва е мойте 3 стотинки, На добър час
      п.п. СПАРКИ е изключително прав, НЕ пускай няколко теми за едно и също и не задавай едни и същи въпроси по сто пъти, щом направиш една тема, хората с Нисани си следят разделите и който зане ще пише - ама няма страшно ще те смъмрим първия път

Коментар

Хи и за Много години
        Гумите е желателно да са 4 еднакви при движение 4х4 иначе може да прецакаш раздатката при движение.Така са ми казали и доста хора писали във форума. Иначе е добра машинка Тераното

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X