Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странен чип ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Странен чип ??

Здравейте, купих си Нисан Х-трейл 2003 година и в джапката му намерих чип, на който прилагам снимки. Питам се дали някой може да ми обясни за какво служи ?Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20121227_174439.jpg
Прегледи:1
Размер:54.2 КБ
ID:5996464 и още една: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20121227_174412.jpg
Размер:95.3 КБ
ID:5996465
    А ето го и джипа, с японският мотор, не този на ренo, 2.2di 118 коня. С гуми 215/80/16 Мишлен 4х4, които смятам да заменя с BFgoodrich A/T. Джипа не е за гората, за него имам витара . Ще се ползва за дърпане на каравана, че витарката не и достига силичка. Джипа е невероятен, много добре се представя и на сняг и лед, и в кал. Доволен съм от него.
    Имам само една снимка, защото от вълнение забравих да го снимам през деня..
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20121224_180630.jpg
Размер:113.1 КБ
ID:5996466
    Поздрави от Димитровград и Весели Празници !
    Сузуки Витара 1.6 8V
    Nissan X-trail 2.2DI 2003 Michelin 4x4 215/80/16

Живеем не както искаме, а както можем !

От: Странен чип ??

Исках да попитам дали някой знае каква е крушката на левия халоген, че ми е изгорял, пък не ми остана време да го сваля да погледна.
    Сузуки Витара 1.6 8V

Коментар

Явно доста труден въпрос зададох. В крайна сметка разбрах какво е това! Това е Звукова карта за привличане на лисици, зайци, гъски и други.. Явно Джипът ми е бил ловджийски. Колко се чудих що за щуротия е това. :X.

П.П http://www.a1decoy.co.uk/ucaller-fox...aker-538-p.asp
      Сузуки Витара 1.6 8V

Коментар

ЧЕСТИТО КОЛЕГА! Хубаво джипче. : Насърчаване:

Коментар

Честита придобивка!
          Добър Коледен подарък...трябва много да си слушал!
          П.П.Моя баджанак го агитирах да се присъедини към офроуд гилдията и в крайна сметка и той от лятото е собственик на същото возило с японския мотор 2.2dci-136к.с.Много е доволен от машинката.Разбира се,че за извън пътя не става много,поради ред обстоятелства,но си е един чудесен асфалтов /а и за по леки терени извън асфалта/ кросоувър!
          На добър час!
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
            Честита придобивка!
            Добър Коледен подарък...трябва много да си слушал!
            П.П.Моя баджанак го агитирах да се присъедини към офроуд гилдията и в крайна сметка и той от лятото е собственик на същото возило с японския мотор 2.2dci-136к.с.Много е доволен от машинката.Разбира се,че за извън пътя не става много,поради ред обстоятелства,но си е един чудесен асфалтов /а и за по леки терени извън асфалта/ кросоувър!
            На добър час!
            Любо, какъв е то японски dci мотор? Те не са ли на рено?
            Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
              А сега разбери какъв е след като Рено са собственици на Нисан?
              Иво (таксито) Андреев
              0988 91 80 50
              Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
                А сега разбери какъв е след като Рено са собственици на Нисан?
                Аз затова казвам, че нисан не е това, което беше.

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                  Много странно нали...ама и аз така реагирах....
                  Нисана си е точно dci и е с японски мотор...не е с Рено мотор.Мощността му е 136к.с. и е с верига,а не е с ангренаж!
                  П.П.След 2000-и не знам коя си година Рено и Нисан са едно цяло.На много Нисани са монтирани френски мотори и т.н.Наистина нисан вече не е това което беше...за съжаление
                  Поздрави!
                  NISSAN FOREVER
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

На Наварата до 2005 а на Патрола до 2010, моторите си бяха Нисан, с верижки и както си е редно. За после не съм гледал, че е жално.
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

При джиповата(не паркетната) серия е различно. Май там не са успели да се намесят. А какво точно е съкращението dci???

Коментар

Наложи ми се смяна на шофьорската седалка след като беше полята обилно с кафе..
                        Интересува ме дали мога да я сменя със същата, само че от англичанка(с десен волан).
                        Второто нещо, към което имам интерес е окачването на ОМЕ за нисан Х-трейл Т30 , което всъщност пише, че включва само пружини, чиято цена е доста приятна. Питам се дали някой от форума има опит с поставянето на такова окачване или поне има някаква представа що за стока е. Полезно ще е също дали има хора, които доставят такива окачвания за този модел нисан, макар и не на ОМЕ.
                        Поздрави от Димитровград !
                        Сузуки Витара 1.6 8V

Коментар

За седалката не би следвало да имаш каквито и да било проблеми, в краен случй може да смениш само калъфите на "новата" седалка с тези от англичанката. Става съвсем лесно
                          - за окачването да каже някой който е пробвал ;

Поздрави !

Коментар

Да, мислех и за вариянта със смяната само на калъфа, който според ще е по-лесен и удобен..
                            Сузуки Витара 1.6 8V

Коментар

Здравейте, днес сменях воден радиатор на джипката, тъй като стария се беше почти разложил от лугата по пътищата в Австрия. Новият е Нисенс.
                              Освен това, от няколко дена имам проблем с някакъв датчик според мен, който кара обортомера, по-точно двигателя да прави разни "закъснения", така да кажа.
                              Та проблема е: Понякога при палене двигателя започва да върти, но не пали. При повторно палене се получава някакво трептене на обортомера и двигателя започва да работи перфектно. Втората част от проблема е, че например на сфетофара като намаля оборотите на двигателя падат изведнъж при спиране на място, докато при спиране, когато двигателя е изключен от скорост, двигателя държи горе-долу 1500 об./мин. до окончателното спиране, при което оборотите си се връщат на нормалните 750-800..
                              Имал ли е някой такъв проблем, който доста вяло обясних, тъй като не може да се опише с думи, но все пак ми е интересно дали някой има идея откъде може да е.
                              Сузуки Витара 1.6 8V

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X