Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с терано2.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с терано2.7

Колеги нов съм във форума ,ако има нещо ме поправяйте ,та имам проблем с терано 2.7 97г. много пуши черно и прави мъгла направо.Може ли да е от EGR ? Другото което е, че е скъсан кабела на първа дюза умната която я водят.Никога не съм имал джип ,ако може дайте ми тел. на магазин за части за японски коли и джипове от София съм Трябват ми и хъбове че единия е счупен.

От: Проблем с терано2.7

Първоначално публикуван от vaskes Преглед на мнение
    Колеги нов съм във форума ,ако има нещо ме поправяйте ,та имам проблем с терано 2.7 97г. много пуши черно и прави мъгла направо.Може ли да е от EGR ? Другото което е, че е скъсан кабела на първа дюза умната която я водят.Никога не съм имал джип ,ако може дайте ми тел. на магазин за части за японски коли и джипове от София съм Трябват ми и хъбове че единия е счупен.
    Ами то ако не работи умната дюза/а аз под скъсан кабел това разбирам/,какво го говорим въобще....
    П.П.Дори и ЕГР система да си работи добре момента те съветвам да я изолираш.Така хем ще подобриш вървенето на джипа,хем ще си спестиш бъдещи проблеми от подпушени всмукатели и т.н....
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Благодаря колега за отговора.Не знам дали ще мога да го запоя че е много надолу скъсан.Работата е ясна трябва да я свалям и да вида може да трябва да търся друга.

Коментар

Колеги имам проблем с единия хъб .Счупени са зъбчетата на тази муфа, където го зацепва, иначе зъбите на самия хъб са здрави.Дали се продава само тази част?

Коментар

Първоначално публикуван от vaskes Преглед на мнение
          Колеги имам проблем с единия хъб .Счупени са зъбчетата на тази муфа, където го зацепва, иначе зъбите на самия хъб са здрави.Дали се продава само тази част?
          Виж и номера тук, и после питай Patrol fen и/или mimo13 дали може да ти ги намери:
          http://nissan4u.com/parts/terrano2/e...llustration_2/
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Благодаря колега!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X