Колеги нов съм във форума ,ако има нещо ме поправяйте ,та имам проблем с терано 2.7 97г. много пуши черно и прави мъгла направо.Може ли да е от EGR ? Другото което е, че е скъсан кабела на първа дюза умната която я водят.Никога не съм имал джип ,ако може дайте ми тел. на магазин за части за японски коли и джипове от София съм Трябват ми и хъбове че единия е счупен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с терано2.7
Свий
X
-
От: Проблем с терано2.7
Ами то ако не работи умната дюза/а аз под скъсан кабел това разбирам/,какво го говорим въобще....Първоначално публикуван от vaskes Преглед на мнениеКолеги нов съм във форума ,ако има нещо ме поправяйте ,та имам проблем с терано 2.7 97г. много пуши черно и прави мъгла направо.Може ли да е от EGR ? Другото което е, че е скъсан кабела на първа дюза умната която я водят.Никога не съм имал джип ,ако може дайте ми тел. на магазин за части за японски коли и джипове от София съм Трябват ми и хъбове че единия е счупен.
П.П.Дори и ЕГР система да си работи добре момента те съветвам да я изолираш.Така хем ще подобриш вървенето на джипа,хем ще си спестиш бъдещи проблеми от подпушени всмукатели и т.н....
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
-
От: Проблем с терано2.7
Виж и номера тук, и после питай Patrol fen и/или mimo13 дали може да ти ги намери:Първоначално публикуван от vaskes Преглед на мнениеКолеги имам проблем с единия хъб .Счупени са зъбчетата на тази муфа, където го зацепва, иначе зъбите на самия хъб са здрави.Дали се продава само тази част?
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар