Колеги нов съм във форума ,ако има нещо ме поправяйте ,та имам проблем с терано 2.7 97г. много пуши черно и прави мъгла направо.Може ли да е от EGR ? Другото което е, че е скъсан кабела на първа дюза умната която я водят.Никога не съм имал джип ,ако може дайте ми тел. на магазин за части за японски коли и джипове от София съм Трябват ми и хъбове че единия е счупен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с терано2.7
Свий
X
-
От: Проблем с терано2.7
Първоначално публикуван от vaskes Преглед на мнениеКолеги нов съм във форума ,ако има нещо ме поправяйте ,та имам проблем с терано 2.7 97г. много пуши черно и прави мъгла направо.Може ли да е от EGR ? Другото което е, че е скъсан кабела на първа дюза умната която я водят.Никога не съм имал джип ,ако може дайте ми тел. на магазин за части за японски коли и джипове от София съм Трябват ми и хъбове че единия е счупен.
П.П.Дори и ЕГР система да си работи добре момента те съветвам да я изолираш.Така хем ще подобриш вървенето на джипа,хем ще си спестиш бъдещи проблеми от подпушени всмукатели и т.н....
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
-
От: Проблем с терано2.7
Първоначално публикуван от vaskes Преглед на мнениеКолеги имам проблем с единия хъб .Счупени са зъбчетата на тази муфа, където го зацепва, иначе зъбите на самия хъб са здрави.Дали се продава само тази част?
http://nissan4u.com/parts/terrano2/e...llustration_2/Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар