Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кормилна щанга

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кормилна щанга

Добре де...а някой провере ли колко всъщност струва новата оригинална щанга???
    Някой спомена 300лв./мен лично ме съмнява и ми се струва,че ще е доста по-скъпа/,и ако това е така,или пък е поне близо до тази цифра цената,какво въобще го говорим.
    Колегата е писал,че офертата му е 250лв. за втора употреба и горе-долу толкова за рециклаж/мен за второто ми се струва мнооого висока цената.../.Та разликата до 300лв. за оригинална....направо не си струва да се коментира.
    Съвета ми е...провери колко струва оригинална,колко струва нова алтернативна/т.е. неоригинална/ и тогава да се прави сметката,кое ще излезе по-изгодно !
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Оригинала е над 350лв, вероятно към 400. Оригинала от терано 1 е под 300лв, само не знам дали съвпадат конусите.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От mimo13: Оригиналната може да се поръча, 362лв струва, иначе имам тайванска 80лв.
        Nissan Terrano 2.7 TDi
        ----------------------------
        Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Еми при 362лв за нова, никога няма да дам 250 за такава на старо.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На опаковката на шангата ,която си купих пиешеше Terrano 1/ Terrano 2. Говоря за неоригинална.
            Land Rover Discovery 3.9 V8

Коментар

Хи, когато взех моя Маверик при навиване на волана припукваше здраво и прочетох , че може да е от тази щанга та питах в един магазин в София каква е цената и тогава разбрах ,че единствената разлика е между Терано 1 и 2 е дебелината и цената разбира се. По ниската цена беше за Терано 1 иначе са съвместими по думите на продавачката.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Еми при 362лв за нова, никога няма да дам 250 за такава на старо.
                Ето за това и аз казвам,че не ми е ясно при такава разлика в цената,защо се умува все още...????
                п.П.Препоръчвам на всеки изпаднал в такава ситуация,да се понапъне и да си сложи оригинала...другото най-вероятно ще е само набутване!
                Поздрави!
                NISSAN FOREVER
                -----------------------------------------------------------------------------
                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнение
                  Хи, когато взех моя Маверик при навиване на волана припукваше здраво и прочетох , че може да е от тази щанга та питах в един магазин в София каква е цената и тогава разбрах ,че единствената разлика е между Терано 1 и 2 е дебелината и цената разбира се. По ниската цена беше за Терано 1 иначе са съвместими по думите на продавачката.
                  А аз съм патологичен случай относно невярването на подадена от търговец информация. Щото те и долните шарнири са еднакви на всички, ама почти. Има-няма сантиметър и половина разлика в дължината. Познай как седи терано след 96-та със шарнири на терано от преди 96-та. Аз знам - те така:
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:teranotatra.jpg
Прегледи:1
Размер:154.0 КБ
ID:5433176

Коментар

Страшно изглежда,като празна Татра!Това движи ли се или е експеримент?
                    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Ми прибрах се от Военна рампа до Красна поляна така. На всичкото отгоре и предницата беша отворена, та вървеше във всяка друга посока, но не и в пътя.

А търговеца даже търси шарнирите по каталог. Пита ме и за година и други подобни.

Коментар

Хи, то по проходимост си е ТАТРА . Сега сериозно, аз не разбирам от ремонтните и затова я карам на майстор и за да знам колко трябва $ да събера за това се обадих. При мен пукането се оказа ограничителите, а питането ми беше в магазин в София. Сега не мога да се сетя за магазина , но го бях взел тела от тук във форума за да питам. Разговарях с жена, която точно това ми каза , че едната за моето Т2 я нямат наличност , но имат за Т1 , която е същата само дебелината е по тънка.

Коментар

Само който е нямал москвич не знае колко време даянят въпросните черупки. Всяко лято свалях разглобявах сглобявах. Верно , евтино е , но пък на мене времето си ми е кът , а свободното , предпочитам да го използвам за по - смислени занимания, вместо да си гресирам ръцете. Силно съм скептино настроен колко време ще изкара въпросното побългаряване. Много се надявам да не завърши плачевно за някого. Лично мнение-има неща които не бих си позволил по преозното средство, а именно коммпромиси с управлението и спирането. Надявам се да не звуча прекаленоо критично.

Коментар

А мене,като ме дъвкаха първия път-монтирам нови "части" без да ги сравня със старите(доверие на доставчика,нали) и бях бесен. По-следващ път се оказа,че си трябва.Обаче доверието в професионализма на продавача не е грешно.
                            Принципно цената на части втора употреба не би трябвало да надвишава 1/3 от цената ново и надолу,в зависимост от състоянието.Моето мнение :Или ново на това място, или за тежък offroad нещо изпитано и ремонтопригодно( само дето първоначалната цена не е на серийно производство)
                            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X