Обява

Свий
Няма добавени обяви.

патрол 4.2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: патрол 4.2

След толкова много мнения, дали някой колега все пак е успял да види колата и ако - да, може ли някакви впечатления от първа ръка?

Коментар

аз вчера бях в Своге и го огледах.
      рамата няма точка ръжда, изглежда все едно вчера е произведена.
      по купето само в краката на пътника има дупка като кутия цигари, останалата тенекия е ок.
      има липси по интериора, предните седалки са видимо претапицирани но добре направени (сива кожа) задните леко напукани.
      предна дясна седалка трябва да се притегне защото се клати леко.
      при вдигане на подемник от двете сфери на предния мост капе масло и има луфт в десните лагери.
      задна дясна биалетка е скъсана, ауспуховата система е "хоум мейд" без крайно гърне (звука е сууууупер)
      спукано стъкло на единия фар и единия стоп.
      джипа е с LSD и перманентно зацепени предни колела (няма хъбове)
      не е инжекцион а с карбуратор.
      автомата работи ОК.
      скоростомера показва научна фантастика (при 64кмч по GPS показва близо 100)
      това което ме спря да го купя е че не иска да пали сам, въпреки че стартера си върти ОК. При закачане на втори акумулатор в паралел стартера върти доста по-енергично и пали.
      не искам да размишлявам публично за причините и последствията, за мен това беше достатъчно да се откажа.
      има 100л бутилка поради което на практика няма багажник.
      Последно редактирано от nii; 02-12-12, 21:23.
      LZ1NDI
      DR650SE K8

Коментар

Май ще се окаже вярно твърдението,че в нашия периметър на планетата трудно се намира хубав Патрол с двигател 4.2 бензин пък и дизел.Може би интерпретации на тема РБ двигател биха донесли подобна радост
        Борис 0888 999 едно едно9
        PATROL Y260 RB30S

Коментар

Предния мост постоянно ли е включен ?! А на задния диф има ли блокаж ? И висок ли е

Коментар

Първоначално публикуван от offroad__kn Преглед на мнение
            Предния мост постоянно ли е включен ?! А на задния диф има ли блокаж ? И висок ли е
            E ти не прочете ли два поста по-горе колегата какво е писал?.....Има капачки, а не хъбове на главините и ако му ръчнеш от малката ръчка може и постоянно да е включен, ама не е добре....Няма принудителен блокаж на задния диф,а ЛСД....

Коментар

Първоначално публикуван от nii Преглед на мнение
              аз вчера бях в Своге и го огледах.
              рамата няма точка ръжда, изглежда все едно вчера е произведена.
              по купето само в краката на пътника има дупка като кутия цигари, останалата тенекия е ок.
              има липси по интериора, предните седалки са видимо претапицирани но добре направени (сива кожа) задните леко напукани.
              предна дясна седалка трябва да се притегне защото се клати леко.
              при вдигане на подемник от двете сфери на предния мост капе масло и има луфт в десните лагери.
              задна дясна биалетка е скъсана, ауспуховата система е "хоум мейд" без крайно гърне (звука е сууууупер)
              спукано стъкло на единия фар и единия стоп.
              джипа е с LSD и перманентно зацепени предни колела (няма хъбове)
              не е инжекцион а с карбуратор.
              автомата работи ОК.
              скоростомера показва научна фантастика (при 64кмч по GPS показва близо 100)
              това което ме спря да го купя е че не иска да пали сам, въпреки че стартера си върти ОК. При закачане на втори акумулатор в паралел стартера върти доста по-енергично и пали.
              не искам да размишлявам публично за причините и последствията, за мен това беше достатъчно да се откажа.
              има 100л бутилка поради което на практика няма багажник.
              Хубаво си направил,че само по предния мост ще ти заминеха над 1000лв
              Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
              0885/511287 ; +393200282393

Коментар

ремонта на предния мост щях да го прежаля.
                LZ1NDI
                DR650SE K8

Коментар

Има едни в Италия. Направен. С ръчна кутия. Видях го на обява. Ама е 21 хиляди евро.
                  Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

иначе пък вади фаца ама такъв филм ще се влезе ,и аз се канех да отида да го гледам ....ама добре че nii даде точното инфо

Коментар

Благодаря колега nii. Аз си търся нещо за сняг ама май няма да е това.

Коментар

Ако някой си мисли, че за подобна сума ще намери нещо такова, което няма да иска поне още толкова за начало е далеч от истината.
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от nii Преглед на мнение
                          аз вчера бях в Своге и го огледах...
                          значи какво излиза - ремонт на предния мост и на стартера?
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Предния мост задължително.
                            проблема с паленето всеки може да си го интерпретира както иска, аз само ви информирам как пали джипа.
                            Не искам да правя констатации какво не му е или му е наред, защото може и да не съм прав, а все пак собственика чете тук и не искам да му провалям продажбата с евентуалната ми некомпетентност.
                            LZ1NDI
                            DR650SE K8

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X