Обява

Свий
Няма добавени обяви.

патрол 4.2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: патрол 4.2

да което се продаде това е и двете джипки са перфекни

Коментар

+1 Продай Черока!

Коментар

черок за Патрол- Никога!
        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Ако става въпрос за двуцветния Патрол 4.2 и аз съм му се огледално в момента имам моя Патрол, лекия ми автомобил,на жената колата и тая на баща ми.Просто ше ми дойде в повечко,че у нас аз ги потдържам сичките.
          Борис 0888 999 едно едно9
          PATROL Y260 RB30S

Коментар

Е вие съвсем ще разколебаете колегата. На практика не е създадена такава кутия /ръчна или автоматична/, която да не се чупи.Въпроса е кога ще й дойде времето.

Коментар

TB42E е невероятно приятен за каране. До 2000 оборота се държи като голям дизел, от 2000 нагоре започва да се държи като голям бензин... Въртящия момент В ЦЕЛИЯ ДИАПАЗОН НА ОБОРОТИ е по-голям от този на TD42 (4.2 дизел). Сравнение с RD28T е безсмислено, но съм го правил - на еднакъв офроуд маршрут... Разликата е впечатляваща. Единствения недостатък е, че е guzzler, както казват австралийците. Мога да кажа за ръчката - 14 извън градско с 33" и спокойно каране, 25+ в града.... Ако това не е проблем този мотор ще те зарадва много.
              Technical Rescue Direct - life lies in courage
              http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от da2ni Преглед на мнение
                Здравейте Аз съм собственика на Патрола 4.2 причината за продажба е че направих покупка на чероки 3.1 тди и ме подгониха(банки) и се налага да продам едната ма6ина 2 год търса такъв джип но съм принуден да продам единия
                Колега, след като са те подгонили банки, защо предлагаш и бартер? Нали ти трябва кеш?

Коментар

Това чудо (патрол 4.2tb42e)кой го е измислил е страшен . Като здравина няма друга такава машина . За автомата незнам .Ръчката в гората на адски душманско каране гори 50 на 100 . На Трявна за цялото трасе и двата дни в Трофито на бавните и само до прекъсвач изгори 50 литра , като го купих и аз бях с презумция ,че ще харчи много но в последствие останах доволен . И не забравяй едно , много са малко джиповете който може да му се опрат и на здравина и на вървеж .Успех с покупката и ако имаш късмет да е хубав ,повярвай ми ще те надживее .
                  И да не звучи като реклама , продавача не го познавам , колегите знаят ,че го имам същият , яко окасапен .

Коментар

Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
                    Колега, след като са те подгонили банки, защо предлагаш и бартер? Нали ти трябва кеш?
                    Къде в темата прочете за бартер?

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                      Във обявата.Ето част от нея

Допълнителна информация
                      Джипа е в УНИКАЛНО състояние ОФФРОАД ОКА4ВАНЕ чисто нови гуми 33'' Напулно обслужен (масла филтри ремаци све6ти ) Няма забеле6ка нито по салон нито по вън6ен вид Блокаж на задния мост Автомата е обслужен ПРИЕМАМ И ОФЕРТИ ЗА БАРТЕР НА geleza@abv.bg TEL
                      Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
                      0885/511287 ; +393200282393

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                        в обявата в мобиле-то
                        колегата ме е изпреварил

Коментар

Не познавам колегата с обявата,но според мен единия вариант е да е имал предвид да се бартероса за нещо по-евтино и насрещната страна да му даде и някой лев...
                          Всеки си прави сметката,а и темата е за машината като такава,а не за финансовите решения на проблема на някой!
                          Според мен всичко за този джип се каза.Невероятно здрава и дуракоустойчива машина.Мотора е железен с невероятен въртящ момент.Единствения минус/е за някои хора това принципно не е проблем разбира се де/,е високия разход.Преди години и аз сънувах един такъв бензинов...просто обаче навреме слезнах на земята и прецених,че не е по моя джоб да го храня.Това беше единствената причина да се откажа тогава...
                          Така,че колега,ако имаш парите и не те притеснява огромния разход на машината,остава да намериш просто подходящия екземпляр!
                          Успех в начинанието!
                          Последно редактирано от lubashki777; 29-11-12, 06:44.
                          NISSAN FOREVER
                          -----------------------------------------------------------------------------
                          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                            Всеки си прави сметката,а и темата е за машината като такава,а не за финансовите решения на проблема на някой!
                            Коментарът за предлаганата възможност за бартер толкова скоро след като колегата се е сдобил с джипа навява известни мисли и опасения и единствено с тази цел направих горната забележка. Мисля, че същата е резонна и не засяга никого. Особено старшите участници

Коментар

Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
                              Коментарът за предлаганата възможност за бартер толкова скоро след като колегата се е сдобил с джипа навява известни мисли и опасения и единствено с тази цел направих горната забележка. Мисля, че същата е резонна и не засяга никого. Особено старшите участници
                              Писах по-горното с цел да не се задълбава в тази насока,а да се наблегне повече на инфо за машината/което и интересува най-вече колегата от първия пост/
                              Причини за предлаганата възможност много ...Разбира се една от тях може и да е нещо прикрито в състоянието на джипа,но може и да не е така/финансовия зор какво ли не прави/.Затова...акцентирахте за това на човека търсещ джип,а той да си прави сметката.Да гледа добре и с някой който е имал досег с такава машина.Всъщност не е казано,че трябва и да е въпросния екземпляр...
                              П.П.Въпроса е темата/която за мен е интересна/,да не се превърне от една резонна забележка в разследване на причини и мотиви на продаващия...Това имах предвид.
                              Поздрави!
                              NISSAN FOREVER
                              -----------------------------------------------------------------------------
                              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Съгласен!
                                Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X