Патрол 4.2 бензин автомат, добре ли е за в гората чупи ли се ? Кажете мнения ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
патрол 4.2
Свий
X
-
От: патрол 4.2
Първоначално публикуван от offroad__kn Преглед на мнениеИначе струва ли си патрол автомат ..?
Коментар
-
Има и с ляв в мобилето или в карса ли беше
Колега кажи за ко ше го ползваш шото то така ...
Така или иначе гора+фтомат не е особено удачно според мен.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение... Така или иначе гора+фтомат не е особено удачно според мен.
Така или иначе с леви волани изпадат Швейцарки, дори и ръчки..
Коментар
-
Добре де , колко гори този " хафтобус " при нормално каране по републиканската пътна мрежа. Стана ми интересно , извинявам се за спама.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеАвтомата е по-здрав, по-надежден и по-евтин за експлоатация от ръчната кутия. Стига да бъде подготвен както следва и да бъде експлоатиран от човек с понятие... Малък разход и голяма машина са две несъвместими понятия...0898532785-КИКО
Коментар
-
20/100 - бензин на междуградско.
20/100 - газ на междуградско.
Проблем е че включва най-горна предавка при 60 MpH или около 100 Km.
Като му сложиш и 35 ци, които върти без проблем, реално при 105 км в час.
Трябва да се сменят дифовете с по-бавни.
В града не съм го засичал, но не е голяма разликата.
Това понеже над 1500 оборота рядко се вдигат.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
-
Този със левия волан (късия) преди месец се продаваше в Хасково ... много бързо му кандиса новия собственикдобре е да се огледа добре преди да се купува .
Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар