здравейте колеги,взех си и аз терано 2,7 тди, имам проблеми с вибрациите на волана при загрял мотор,направиха ми диагностика в нисан пловдив и констатираха че десния томпон е омекнал,и от там вибрира цялото табло,смних го на проблема си остана,око някои може да ми даде съвет ще съм много благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
terano 2.7 tdi къса база
Свий
X
-
-
От: terano 2.7 tdi къса база
Колега първо честито за придобивката.Много и безаварийни километри ти желая!!!
На въпроса...аз бих започнал с ревизия на болтовете държащи таблото,особено двата непосредствено под стъклото/махаш декоративните капачета внимателно с една малка отверка и гледаш има ли изобщо болтчета,дали са притегнати или дали не са им счупени ушичките/
След това всичко останало...
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
От: terano 2.7 tdi къса база
Здрасти колега,честито.
Много ми е интересно колко ти взеха в нисан Пловдив,за диагностиката,че да взема и аз да закарам моя за мойто дрънчене.Това на Карловско шосе ли беше.Първоначално публикуван от redtt Преглед на мнениездравейте колеги,взех си и аз терано 2,7 тди, имам проблеми с вибрациите на волана при загрял мотор,направиха ми диагностика в нисан пловдив и констатираха че десния томпон е омекнал,и от там вибрира цялото табло,смних го на проблема си остана,око някои може да ми даде съвет ще съм много благодарен."NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар