Обява

Свий
Няма добавени обяви.

terano 2.7 tdi къса база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• terano 2.7 tdi къса база

здравейте колеги,взех си и аз терано 2,7 тди, имам проблеми с вибрациите на волана при загрял мотор,направиха ми диагностика в нисан пловдив и констатираха че десния томпон е омекнал,и от там вибрира цялото табло,смних го на проблема си остана,око някои може да ми даде съвет ще съм много благодарен.

От: terano 2.7 tdi къса база

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=151329

Коментар

Колега първо честито за придобивката.Много и безаварийни километри ти желая!!!
      На въпроса...аз бих започнал с ревизия на болтовете държащи таблото,особено двата непосредствено под стъклото/махаш декоративните капачета внимателно с една малка отверка и гледаш има ли изобщо болтчета,дали са притегнати или дали не са им счупени ушичките/
      След това всичко останало...
      Поздрави!
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Здрасти колега,честито.
        Много ми е интересно колко ти взеха в нисан Пловдив,за диагностиката,че да взема и аз да закарам моя за мойто дрънчене.Това на Карловско шосе ли беше.
        Първоначално публикуван от redtt Преглед на мнение
        здравейте колеги,взех си и аз терано 2,7 тди, имам проблеми с вибрациите на волана при загрял мотор,направиха ми диагностика в нисан пловдив и констатираха че десния томпон е омекнал,и от там вибрира цялото табло,смних го на проблема си остана,око някои може да ми даде съвет ще съм много благодарен.
        "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
        0878739299

Коментар

диагностиката е 35 лв.на карловска шосе

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X