Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Патрол с двигател от bmw 3.0d

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нисан Патрол с двигател от bmw 3.0d

Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнение
    Купуват си двигател на Тойота(примерно 4.2 дт),слагат го в някакво купе и гокачват вурху мостове на Патрол.
    Има и друг вариянт, всичко от Патрол и само купе от Тойота.https://www.youtube.com/watch?v=JDN0A397kXw И още един.https://www.youtube.com/watch?v=3ukECUSYwt4
    0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
      Документално какво се случва?
      Защото и тук могат да ти го направят,ама колата си остава вечно твоя.
      Технотест
      0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Така-Нисан Патрол У61 3.0 ,замяна на мотора с такъв от BMW X5 2005-2006 3.0 заводско 218-220 коня. Невероятен въртящ момент ,много голямо ускорение.След слагане на чип пипане по компа,помпа и тем подобни тунинги мунинги-джипа е към 300 коня в момента,с 35-ци на BFG KM2 с по два амортиьора на колело и е брутално мощен.НО... всичко това си има цена Купуване,обслжване,монтиране+ настройки до самото запалване и вървене-около 10 000 лв. Това е за сега,знам ,че Кольо Рижавия подготвя да слага 3.0 от БМВ на дълъг Патрол У60.
        Да опитомиш животното "човек"-е наука на науките и изкуство на изкуствата.
        Уаз 469
        Nissan Patrol Y160

Коментар

Колега PIT BULL , кажи в кой сервиз се прави такава трансплантация.Двигателя те ли го намират или клиента си го осигурява?
          Благодаря предварително!

Коментар

И за какво ще се използва този Патрол?За траял и трофи нестава,много е голям итежък,за рали рейда,пък е много слаб(там е царството на бензинките с турбо)

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
              И за какво ще се използва този Патрол?За траял и трофи нестава,много е голям итежък,за рали рейда,пък е много слаб(там е царството на бензинките с турбо)
              Ще се кара трофи-хоби /засега /,защото все още няма предпазна клетка.Може да е голям и тежък,но е ЗДРАВ.
              А колегата vaseto може да ми се обади,да му кажа кой е сервиза / сервизите по-скоро../ Засега във Варна са направени 4 такива Патрола.Дядя Ваня кара хоби-експерт,Николай Колев ще кара вероятно рали рейд,
              Тихомир кара трофи-хоби,а последния Патрол е...ловджийски ,
              Последно редактирано от GEORGI Y60; 04-11-15, 06:48.
              NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
              ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGI Y60 Преглед на мнение
                Засега във Варна са направени 4 такива,
                Един колега от форума и от Варна преди време беше прекръстил града на" Патрол сити"
                "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
                Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                  Ако направим една елементарна сметка- около 10000лв за добър У61+още толкова за слагането на 3литров М57 (пипнат до към 270-80кс)= на около 20000лв.Но какво получаваме - камионче за всичко,за лов ,за превоз на багаж,за влачене,за доста по тежки горски преходи ,за магистрала,та дори и за града,с повечето глезотиики като добра возия, климатик ,подгрев на стъкла ,автоматик(по-желание) и тн.Какво друго на везните може да се сложи ??? Тлк100 ?G класа? Дифендър?4-врата Сахара?
                  ПП. За мен-Патрол и wv Lupo ,са ми напълно достатъчни като превозни средства.
                  "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
                  Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от vaseto Преглед на мнение
                    Колега PIT BULL , кажи в кой сервиз се прави такава трансплантация.Двигателя те ли го намират или клиента си го осигурява?
                    Благодаря предварително!
                    По добре да си го осигуриш ти двигателя ,че всеки сервиз си слага надценка за всяка част. Знам ,че такъв двигател върви около 2000 лева.Сервиза не знам къде е ,но ако те интересува ще попитам,но имай предвид ,че операцията отнема близо месец,механиката не е толкова лесна ,а за кабелите е най-неприятната част,особенно с компютъра.Поздрави
                    Да опитомиш животното "човек"-е наука на науките и изкуство на изкуствата.
                    Уаз 469
                    Nissan Patrol Y160

Коментар

Благодаря ти , знам че отнема около месец - не проблем . По-скоро ме притеснява какъв опит имат въпросния сервиз в направата на такива неща , дали са надеждни . Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X