Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Patrol след 2004г. - добър ли е мотора?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Patrol след 2004г. - добър ли е мотора?

След 2004г. двигателя 3.0 DTI става от 158 на 160к.с., та въпроса ми е за този двигател дали има някакви скрити "болежки" и дали създава проблеми?
    Също така е интересно дали му стига тази мощност на това купе?
    Имал съм Y61-2,8TDI, който е "редови шестак", а този е 4 цилиндъра и ме интересуват всякакви отзиви.
    Дали има нужната динамика или му е трудно...

От: Patrol след 2004г. - добър ли е мотора?

Проблеми няма, динамика има като за 160 кс на два тона и половина.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Здравей,
      Динамиката на Патрола, за който питаш е по-добра от този който си карал до сега.
      Със сигурност е най-добре да покараш за да го усетиш и сам да прецениш. Ако имаш път към Варна обади се (GSM:0878205033) за един тест драйв.
      Проблеми с двигателя не съм имал. Аз се качих на такъв (2005г.)дълга база през 2010г. Преди това бях с късата база на Y60 2.8D 94г. Машината е страхотна.
      [B][U]NISSAN PATROL Y61 II 3.0TD[/U][/B]

Коментар

Интересното е защо три литровия двигател до 2005г. е 158к.с., а след 2005г. става 160к.с. и дали това е само някакъв софтуерен елемент или има нещо друго?!
        Защото съм чувал, че имало някаква разлика между двигателите 158к.с. и 160к.с. - ама дали е така...

Коментар

Първоначално публикуван от cicovesko Преглед на мнение
          Интересното е защо три литровия двигател до 2005г. е 158к.с., а след 2005г. става 160к.с. и дали това е само някакъв софтуерен елемент или има нещо друго?!
          Защото съм чувал, че имало някаква разлика между двигателите 158к.с. и 160к.с. - ама дали е така...
          Не е софт, тоя преди 2005 изобщо е таралеж в гащите
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Не е софт, тоя преди 2005 изобщо е таралеж в гащите
            А има ли начин да се познае визуално кой е двигателя: 158 или 160к.с.?
            В смисъл като погледнеш в моторния отсек и да познаеш дали е преди 2005г.?

Коментар

Е имаш ВИН за тая цел

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Е имаш ВИН за тая цел
                Коя буква и цифра, обаче е важната??! Дай някакъв пример, де, не ме мъчи

Коментар

Сичките бе - интересува те година на производство

Е може и по друго да провериш - тоя дето става за нещо събира доста повече масло

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X