Имам две нови YOKOHAMA Geolandar A/T-S (G012), но гледам че ги водят летни. Интересуваме какви гуми да ползвам за зимата. Мога ли да си купя две нови зимни за задните колела и YOKOHAMA Geolandar A/T-S (G012) или 4 гуми трябват. Става дума за Нисан Патрул
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на гуми
Свий
X
-
От: Избор на гуми
това с 2-те летни отпред и две зимни отзад е много кофти комбинация - ще набира горе-долу добре в стандартното положение Н2 ОБАЧЕ, ако се наложи да спираш или завиваш... По-добре си пази двете нови гуми и напролет си купи още 2 да ти станат 4 еднакви, а сега търси 4 ЕДНАКВИ зимни или всесезонни гуми... Гумите за кал (тип МТ) също не са подходящи за движение по пътищата зимно време...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Оказа се, че моите две гуми мога да ги ползвам за зимата. Те са с размер 275/60 R18, но немога да намеря още две със същия размер. Намирам същите гуми, но с размер 275/65 R18, дали ще има проблеми ако сложа на 65 височина?Nissan Patrol Y60
Коментар
-
Искам да попитам колеги които ползват гуми BF GOODRICH MUD TERRAIN T/A KM2 дали се представят добре зимно време. Немога да си намеря подходящи 18-ки и явно ще си вземам 16-ки джанти и ще обувам тях, като желанието ми е да ги обуя с някакви гуми за оффроад.Nissan Patrol Y60
Коментар
-
Първоначално публикуван от itsme Преглед на мнениеИскам да попитам колеги които ползват гуми BF GOODRICH MUD TERRAIN T/A KM2 дали се представят добре зимно време. Немога да си намеря подходящи 18-ки и явно ще си вземам 16-ки джанти и ще обувам тях, като желанието ми е да ги обуя с някакви гуми за оффроад.Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
0885/511287 ; +393200282393
Коментар
-
Първоначално публикуван от itsme Преглед на мнениеИскам да попитам колеги които ползват гуми BF GOODRICH MUD TERRAIN T/A KM2 дали се представят добре зимно време. Немога да си намеря подходящи 18-ки и явно ще си вземам 16-ки джанти и ще обувам тях, като желанието ми е да ги обуя с някакви гуми за оффроад.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар