Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде да си купя читав фар за Y260?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде да си купя читав фар за Y260?

Поради технически причини (чукване трябва да сменям десен фар. Пък левия и без това рефлектора му е дал фира та може и двата да ги сменя. обаче за новите тайвански и подобни всички казват че светят като фас, ако не се стопи рефлектора след 5 минути. Втора употреба добре запазени едва ли е възможно да намеря. Има ли предложения? Стават ли от друг автомобил (чух за чероки и полско фиятче? Има ли изобщо вариянт за качествен нов фар?
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

До: От къде да си купя читав фар за Y260?

Доколкото знам, фара за 260-тката е същия като за ТЛК70, с квадратния фар. Каква е цената като нов? Знам, че задните стопове са над 200лв./бр.

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
      Поради технически причини (чукване трябва да сменям десен фар. Пък левия и без това рефлектора му е дал фира та може и двата да ги сменя. обаче за новите тайвански и подобни всички казват че светят като фас, ако не се стопи рефлектора след 5 минути. Втора употреба добре запазени едва ли е възможно да намеря. Има ли предложения? Стават ли от друг автомобил (чух за чероки и полско фиятче? Има ли изобщо вариянт за качествен нов фар?
      Ами аз се занимавам с авточасти и съм продал доста тайвански фарове.Тези приказки за светене като фас са силно преувеличени,а пък за стапенето поне за 5години не съм имал такъв случай.Може би има "тайвански" и тайвански,най добрите са на "Депо" и "Тийк",но какво се предлага за Y260 не знам .
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

ползвал съм на депо.светят нормално.качеството на материала е отделен въпрос.но за цена качество няма аналог

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
          Ами аз се занимавам с авточасти и съм продал доста тайвански фарове.Тези приказки за светене като фас са силно преувеличени,а пък за стапенето поне за 5години не съм имал такъв случай.Може би има "тайвански" и тайвански,най добрите са на "Депо" и "Тийк",но какво се предлага за Y260 не знам .
          Дай инфо и координати.

Коментар

Дай инфо и координати.
            По принцип стопове и мигачи на Депо се продават на много места, включително и от арабите по Симеон.

Можеш да провериш и в "Технолинк" - един магазин на Симеон 156 и друг на Черни връх 230 В (над Мотоексперт, в началото на Драгалевци, вдясно).

Тел. 0887 85 49 24

Преди 2 седмици си купувах оттам мигач. Имаха от тайванските.

Не знам обаче дали "Депо" правят фарове за 260-ка.

В каталога им за Патрол не видях такива, ама от питане глава не боли.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

http://www.martyltd.com/ от тези,съм копувал Депо,а Тик ги продават Интеркар 3000,основният им магазин е с/у входа на Централни гробища.Ето и телефони на Интеркар-936 60 35,936 60 37,936 60 38.И в двете фирми ползвам 30% отстъпка,ако имат фарове,не пречи да я ползваш.
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                а Тик ги продават Интеркар 3000.
                Когато си търсих стопове за Патрула, звъних в Интеркар и ми отговориха, че за Патрул нищо не предлагали ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Възможно,не съм проверявал за Джипови части.Остоват "тарамбуките" по Ботев и Симеон.

Коментар

Дай инфо и координати.
                    Значи никоя от фирмите с които работим не предлага фарове за Патрол.Вземи и наистина се разходи по "Симеон" и се разгледай какво се предлага.Търси фирмите за които ти писах и предварително направи уговорка ,че ако не светят добре ще ги върнеш/мисля че при арабите ще мине такава уговорка/.Пиши какво е станало и какъв е резултатът.Успех.Поздрави.
                    П.П.телефонът ми е 0887872705-ако мога да помогна с нещо съм насреща, винаги и по всяко време.
                    NISSAN FOREVER
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Бе той моя фар май под маската е най стандартния правоъгълен фар. Днес се разходих по симепн и получих оферти за "Wagner" и "Stanley". И двата бяха фар-крушка (като на черокито). Цена 40-50 лв. На вид не ме впечетлиха с качество на изпълнение въпреки че търговците твърдяха че били американски. Някой чувал ли ги е тези марки. А някъде представителство на хела или бош няма ли, те не може да нямат такъв фар.

Коментар

Вагнер действително са американските фарове-крушки за Чероки/Вранглер, един куп Шевролети и Фордове. Стават за Патрол І. Обаче светят лошо въпреки че са трайни и не събират вода и кондензат. Също става с малко колхоз от Ока - Ваз 1111. Търси други ако можеш.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Представителство на Хела,май имаше като тръгнеш от х-л Хемус към семинарията,отдясно.Но скоро не съм минавал от там.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X