Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маркуч за съединителя на Тероно 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маркуч за съединителя на Тероно 2

Колеги голям проблем се оказа този маркуч.Става въпрос за маркуча за съединителят който влиза в помпичката на скоростната кутия.Забелязах че педала на съединителят една сутрин ми потъна взех да го оглеждам отдолу и видях че от маркуча капе спирачна течност.Ходих в Evro 07 няма такав маркуч обиколих всички магазини в Пловдив и Хасково където продават части за японски автомобили никъде го няма по моргите също го няма не знам вече къде да го търся някой може ли да ми помогне от къде да го поръчам.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 145.jpg
Прегледи:1
Размер:38.5 КБ
ID:5988900Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 144.jpg
Размер:45.9 КБ
ID:5988901Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 143.jpg
Размер:58.4 КБ
ID:5988902

От: Маркуч за съединителят на Тероно 2

Колега,скоро минах по този път и ще ти кажа точно какво можеш да направиш
    Първо можеш да си поръчаш оригинален маркуч /не си губи времето където и да било по магазините-няма да намериш!
    Доставката му обаче е 10 работни дни и ценово е около 65лв.
    Второ,ако ще го поръчваш,но и искаш 10 дни да си караш джипа,купуваш си един преден ляв маркуч за спирачки на Опел Кадет/дано де не бъркам ляв или десен беше,ама ти ще го познаеш по големия холендър/,и го монтираш,като обаче дългата тръба отиваща към задните колелета ще остане НЕсвързана/просто на Опелския маркуч няма втори извод/Това не е съществен проблем обаче,просто като натискаш съединителя,ще чуваш едно дразнещо скърцане.Караш така докато пристигне оригиналния и го подменяш с него.
    Аз лично минах на вариант три...направих си маркуч.в Ст. Загора има/а вероятно и в другите градове/фирма,която прави маркучи.Отиваш със стария,те ти използват неговите накрайници и ги кербоват към нов маркуч.Цялата работа става за един ден и струва едни 30-35лв.
    Сега от лятото насам карам с такъв и проблем няма.Опелския маркуч ми е в багажника и ако някъде нещо се случи....за няколко минути правя подмяна и продължавам по курса!
    Дано да съм ти бил полезен!
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Колега имах същия проблем. И аз като колегата го свързах директно(без тръбата която отива назад) и шума адски ме дразнеше. Та значи направих следното,отрязах стария маркуч близо до квадрата на около 5 мм. и там заварих един щуцер на който навих новия маркуч от опел мисля беше и вече карам 1год. без проблеми и шум. Успех.
      [I][SIZE=3][FONT=Microsoft Sans Serif][COLOR=black][B]Nissan Terrano II (R20) 2.7TDI "99 [/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
      [B][I][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3]Kawasaki ER-500 "00[/SIZE][/FONT][/I][/B]

Коментар

Благодаря ти колега за изчерпателния отговор . Ще мина на вариант три.. намерих в Хасково едно място където ги преправят .

Коментар

Първоначално публикуван от tofa Преглед на мнение
          Благодаря ти колега за изчерпателния отговор . Ще мина на вариант три.. намерих в Хасково едно място където ги преправят .
          Явно им е болка този маркуч на нашите машини.Прави го и смятам,че доста време няма да прави беля!
          Поздрави!
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X