Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Titan 5.6 2008г. Проблем след махане на катализаторите!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nissan Titan 5.6 2008г. Проблем след махане на катализаторите!

След махане на катализаторите , колата спря да върви.Знам , че след махане на други марки ,нещо им правят със софтуера и тръгват.някой да има идея кой може да повлияе на компа?

От: Nissan Titan 5.6 2008г. Проблем след махане на катализаторите!

Интересно ми е, после ще мине ли техническия преглед?

Коментар

Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнение
      Интересно ми е, после ще мине ли техническия преглед?
      Ами щом хиляди други минават...
      Не съм много запознат, но трябва да се излъже компютъра да "чете" някакви данни за сензорите за кислород /oxygen sensors/. Кой го може, не знам.
      А защо ги махна? И тоя дето ги е махал не знаеше ле, че ще има проблеми с компютъра?
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от bionis1 Преглед на мнение
        След махане на катализаторите , колата спря да върви.Знам , че след махане на други марки ,нещо им правят със софтуера и тръгват.някой да има идея кой може да повлияе на компа?
        Компът не пипай, защото ще стане лошо. Просто трябва да му се прочетат грешките, да се анализират и изтрият. Ако е записал само P0420 и Р0430 няма да спре да върви. В limp mode влиза от други грешки, които именно трябва да се анализират.
        А се въздейства върху вторите ламбди, тези след катализаторите, за да спре да пише грешки 420 и 430.
        Има хитреци, които преписват софта на компа, за да не чете вторите ламбди, но това е много опасно. За това говоря в началото.
        Предполагам всичко е започнало с газифициране?

Коментар

Не би ли било по евтино/лесно ако се поставят подходящи резонатори за да намали скороста на изгорелите газове за да взеле в норма индикацията от ламдите след катализаторите, ако си на права тръба де..

Коментар

Резонатори могат да се сложат при всеки случай, но ламбдите все пак мерят кислорода в газовете, а не скоростта им. Абе не става толкова просто.

Коментар

Е как нема ги маАнем, нъл даАт по двеста тинта за тЕх...

Новите сонди са малко по трудни за лъжене от старите. На Титана с 4 кабела ли са и какъв импулс подават, знае ли някой?
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X