Здравейте! Някой да е монтирал на своя джип такова устройство?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
xcarlink на nissan terano
Свий
X
-
От: xcarlink на nissan terano
копирано от сайт-
-------------XCarLink и другите автомобилни интерфейси в голямата си част са устройства, които се разпознава от заводската аудио система като CD changer. Монтажа и употребата са аналогични. В момента в който включите в тях USB диск или SD карта аудио системата Ви ще може да просвирва MP3/WMA файловете записани на носителя. Различните модели дават възможност да слуште музика и от устройства като МП3 плейъри, iPhone и iPod. Bluetooth опцията Ви позволява до провеждате телефонни разговори и да слушате музика през bluetooth връзка.TERANO II 2.7 TD 95г, MURANO 3.5 06г, ML W164 320 cdi 2010г.
Коментар
-
Първоначално публикуван от omegov Преглед на мнениеНяма начин за всеки модел да няма конкретен адаптер за монтаж.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от omegov Преглед на мнениеНяма начин за всеки модел да няма конкретен адаптер за монтаж.
Всъщност за модела до 2000г. не знам защо се налага да се правят подобни изпълнения.Просто наличния оригинален касетофон се заменя с CD или DVD плеар с подобни функции/има всякакви модели,към които с блутут да говори по тела и т.н./ и въпроса е решен.Виж за след 2000г. е сложно и то основно по причина,че бутона на аварийните мигачи е на самия касетофон.Не че не може да се измисли адапторен панел и монтаж на друго копче за аварийните,но за мен си е доста голяма кушия и аз лично се спрях на джаджата в запалката/разбира се след прослушването на всички налични в Технополис как звучат-даже моето има и RDS/и SD карта.Сега по дупките не ми прескача CD-то,а звука е близък до перфектния/то пълно щастие за 30.00лв няма,а това беше и най-скъпия вариант/
Поздрави!Последно редактирано от lubashki777; 20-10-12, 10:46.NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Слагал съм такова чудо, работи безгрижно.
Само кастофона трябва да може да управлява сд ченжър - ма те повечето могат.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеВиж за след 2000г. е сложно и то основно по причина,че бутона на аварийните мигачи е на самия касетофон.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНе на всичките. Наскоро гледах някъде из сайтовете вариант, при който бутона си беше отделно.
Понеже съм се замислил да сменям музиката и се оглеждам за такава конзолка с отделен бутон.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
Здравеѝте! Това устроѝство се включва в оригиналния касетофон и се възприема като сд чейнджър като качество на звука превъзхожда тези устройсва в запалката има модел точно за нисан,но при мен това устройство не иска да свири просвирва около 10 сек и се включва автоматично радиото. Управлява се и от волана.Необходимо е ориг. радио да има букса за сд чеинжър. Ако някой е монтирал на терано да пише.
Коментар
-
честно казано невиждам смисъл от тази джаджа.срещу 200-250лв има втора ръка от тези многофункционалните системи дето освен изброените екстри има и навигация и тъчскрин(брато).само трябва от някоя морга да си хареса човек ено копче за аварийките и готово
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар