Обява

Свий
Няма добавени обяви.

терано 2.7тди пали като реши

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• терано 2.7тди пали като реши

здравейте колеги. имам терано с проблем който ме затруднява. пьрвоначално започна да пуши много черно после почна да пали по трудно и след това не пали.отварям трьбите на дюзите и няма гориво свалям помпата и я нося на стенд оправиха уж качих помпата запали зор после работеше добре няколко дни а сега сьщия проблем за мен е непоправена помпа но този от бош ми каза че всичко ие ок.ако може да помогне някои бих .бил благодарен

От: терано 2.7тди пали като реши

в такъв случай провери за запушен горивопровод от резервоара до двигатела и обратно,както и за боклуци в резервоара.дюзите също ги брой в списъка

Коментар

първо виж дали идва импус до клапана на гнп-то за да пусне нафта,ако е наред провери за запушен горивопровод от резервоара до двигатела и обратно,както и за боклуци в резервоара.дюзите също ги брой в списъка

Коментар

Трябваше да му направиш диагностика, преди да сваляш помпата и т.н.
        Тая помпа е с електрически изпълнителни механизми управлявани от компа, който пък взима информация от сензори. Излизане от строя на елемент/елементи от веригата, може да направи горивната порция = 0.
        Направи диагностика на скенер.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X