Колеги, имаме едно Терано 2, къса база, което е "издухало" тампоните на щангите на задния мост. Дайте съвет дали да ги ремонтираме при матричар или да купуваме нови щанги...Машината ще я ползваме за лек офф (за лов). Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нужда от съвет
Свий
X
-
От: Нужда от съвет
Първоначално публикуван от bakobako Преглед на мнениеЩе излезе, че нашите щанги са първите, които се скапват...Никой ли не е ремонтирал такова нещо?
"Издухани тампони", "матричар", "или да купуваме нови щанги" - какво е това?
Ако говориш за разбити фтулки на носачите (щангите), сменят се с нови.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bakobako Преглед на мнениеКолеги, имаме едно Терано 2, къса база, което е "издухало" тампоните на щангите на задния мост. Дайте съвет дали да ги ремонтираме при матричар или да купуваме нови щанги...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Андро, прав си за забележката, разбити са тампоните на щангите. От Черока съм се напатил от купуване на щанги с малък пробег и висока цена, последните ми ги правиха специално на матрица,тампоните де и нещата заспаха, но за тераното човека не иска да се занимава...Питането е от къде да купим проверени като качество и издръжливост тампони, нови или правени без значение.GRAND 3.1 за кеф
А 3 1.8 5v за адреналин
VITARA 1.6 за off-лов
Коментар
-
Първоначално публикуван от bakobako Преглед на мнение... Питането е от къде да купим проверени като качество и издръжливост тампони, нови или правени без значение.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Колега свържи се с Патрол Фен/колега от форума е/,и виж каква цена ще ти даде за оригинални,преди да се набуташ в някой магазин.Често цените са му доста надолу за един и същи артикул/говоря 100% един и същ/.
Съвета ми е да дадете малко повечко пари и да си купите оригинални тампони,а не някакви алтернативни тип произведено в Малайзия,Тайланд или незнайно къде.Имал съм проблем точно с такива ментерляци и...изкараха точно 3 седмици...после отново на старта
При нормално /т.е. без хард издевателстване/ каране,ако сложите оригинални тампони,ще забравите кога сте правили тази манипулация!
Късмет!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение... Съвета ми е да дадете малко повечко пари и да си купите оригинални тампони,а не някакви алтернативни ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bakobako Преглед на мнениеЩе проверя на Симеон, а тел. на Колегата ако може...Life is too short to drive dull cars!
Fight global warming !
... turn on your A/С !
Коментар
-
Първоначално публикуван от bakobako Преглед на мнениеЩе проверя на Симеон, а тел. на Колегата ако може...
Послушай ме и няма да сбъркаш
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеВярно е, че оригиналните обикновено са по-добри от ментетата, но дори оригиналните части нямат много общо с тези, които са били първоначално монтирани на колата ...
Само че...обикновено евтиното излиза в последствие доста по-скъпо/отново за съжаление го споделям от опит...а не че такава е приказката/NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар