Вчера след обед рекох да поизмия Тераното, запалих го, преместих го да ми е удобно - измих го хубаво, сутринта поизплакнах местата които бях пропуснал - влизам да го паля - не ще. Вечерта бях забравил ключа на таблото, на изключено положение. Включих, изключих алармата - въртя - не пали. Въртя се около него вече час - всичко си изглежда на мястото, мотора си е там, акумулатора си е там, нафта има.... НЯкакви идеи защо ми отказва така категорично ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Не пали :(
Свий
X
-
От: Не пали
На помпата някъде. Трябва да видиш единичен кабел с кабелна обувка или ухо. Спарки явно още спи.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеСпарки явно още спи.
Коментар
-
Провери в конзолата до десния калник да не е изгорял бушона на подгряването.Описаното от теб е типично за опит за палене без подгряванеNISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Ако подам напрежение на шината на подгряването докато въртя, има ли шанс да разбера дали е от това? Питам, защото всички бушони ми изглеждат здрави, но има един куплунг преди шината, който ми се струва че е силно корозирал и не дава добър контакт, а е трудно да се оправи в спешен порядък... Все пак ако локализирам проблема че е точно това, може да мисля как да изкарам пиновете от куплунга и да пробвам да почистя....
Коментар
-
Не подавай директно + на свещите да не ги изгориш или да прецакаш блока за подгрев. Нисанските май не са на 11,5 В. Звънни на Андро 160."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от тошо78 Преглед на мнениеКолега провери кабела за минуса,след клемата е хванат с един болт за калника и след това за двигателя.Ако се е скъсало или е окислено местото където е захванато за калника няма да запали.Успех!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение... Звънни на Андро 160.
Мисля, че Тераното е с 12V на подгряването. Но няма какво да гадаем и да опъваме кабели - един мултицет, или даже пробна лампа от магазин за 1лв. ще покаже какво е положението.Последно редактирано от Аndro 160; 16-09-12, 18:14.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар