Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не пали :(

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не пали :(

Вчера след обед рекох да поизмия Тераното, запалих го, преместих го да ми е удобно - измих го хубаво, сутринта поизплакнах местата които бях пропуснал - влизам да го паля - не ще. Вечерта бях забравил ключа на таблото, на изключено положение. Включих, изключих алармата - въртя - не пали. Въртя се около него вече час - всичко си изглежда на мястото, мотора си е там, акумулатора си е там, нафта има.... НЯкакви идеи защо ми отказва така категорично ?

От: Не пали

Виж дали отива + на клапана на помпата.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

отивам да търся къде е това...

Коментар

На помпата някъде. Трябва да видиш единичен кабел с кабелна обувка или ухо. Спарки явно още спи.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Нямам уред за да замеря, но сякаш по тоя кабел всичко е нормално на пръв поглед... Като завъртя отзад излиза бял пушек и мирише на неизгоряла нафта, което ме навежда на мисълта че все пак има нафта... Къде му се намира компютъра на това чудо, да не би да съм намокрил нещо...??

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            Спарки явно още спи.
            +1 Изчакай и спарки ще те просвети !

Коментар

Провери в конзолата до десния калник да не е изгорял бушона на подгряването.Описаното от теб е типично за опит за палене без подгряване
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Ако подам напрежение на шината на подгряването докато въртя, има ли шанс да разбера дали е от това? Питам, защото всички бушони ми изглеждат здрави, но има един куплунг преди шината, който ми се струва че е силно корозирал и не дава добър контакт, а е трудно да се оправи в спешен порядък... Все пак ако локализирам проблема че е точно това, може да мисля как да изкарам пиновете от куплунга и да пробвам да почистя....

Коментар

Какво стана колега ?

Коментар

Не подавай директно + на свещите да не ги изгориш или да прецакаш блока за подгрев. Нисанските май не са на 11,5 В. Звънни на Андро 160.
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Колега провери кабела за минуса,след клемата е хванат с един болт за калника и след това за двигателя.Ако се е скъсало или е окислено местото където е захванато за калника няма да запали.Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от тошо78 Преглед на мнение
                        Колега провери кабела за минуса,след клемата е хванат с един болт за калника и след това за двигателя.Ако се е скъсало или е окислено местото където е захванато за калника няма да запали.Успех!
                        Сигурно няма и да върти в този случай,в пост 5# пише че излиза бял пушек като завърти.
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                          ... Звънни на Андро 160.
                          Благодаря Митко!
                          Мисля, че Тераното е с 12V на подгряването. Но няма какво да гадаем и да опъваме кабели - един мултицет, или даже пробна лампа от магазин за 1лв. ще покаже какво е положението.
                          Последно редактирано от Аndro 160; 16-09-12, 18:14.

Коментар

Стартера върти,при мен се случи точно това и симптомите бяха същите!

Коментар

и какво се оказа,как реши проблема
                              "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
                              0878739299

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X