Обява

Свий
Няма добавени обяви.

NISSAN PICK-UP монтаж на броня и лебедка VROMOS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• NISSAN PICK-UP монтаж на броня и лебедка VROMOS

Пикапчето е на мой приятел скоро му направи пълен ремонт на двигателя и ходовата част, стяга си го не за разходки в гората, а за ежедневна експлоатация в града, за това и много държи на външния вид на колата. В тези жеги въобще не ми се хващаше да приспособявам броня за GR на PICK-UP, но сърце не ми даваше да откажа на човека при положение, че чака бронята 2 месеца
    Първоначален оглед на колата:

открих голяма разлика между двата торсиона, отпред левия направо не си беше натегнат и цялата кола стоеше като ранена корнида приклекнала на ляво

свалих оригиналната броня и въобще не харесах това, което видях отдолу

най-отпред радиатор, а двата рога на рамата завършват много ниско , а стандартните крепежни точки за бронята са на купето, което въобще не ме устройва.
    Поради факта, че рамата е много ниско се отказах да монтирам лебедката с оригиналната и основа, а направо на бронята която за целта има усилена конструкция и нужните отвори за монтаж на модела VROMOS GEW 9000 и водач за въже.

много мерене и рязане пада и все не ми харесва как пасва, а навън е 40 градуса, добре че имам бира в хладилника . Реших да скъся двата рога на бронята защото стърчаха с около 5см. от двете страни на веждите.

както казах в хладилника има бира а това скъсяване нещо не ми се почваше днес и затова ще остане за утре

До: NISSAN PICK-UP мотаж на броня и лебедка VROMOS

Очакваме продължението.
    Апропо - предна лява гума износена ли е отвътре(или е от снимката) и има ли към това отношение торсиона?

В тази връзка за L200 имаш ли такъв комплект в каталога?
    ...Май този въпрос не е към темата - така че драсни едно ЛС да не замърсяваме.
    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
    KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
      Очакваме продължението.
      Продължението със снимков материал довечера .

Апропо - предна лява гума износена ли е отвътре(или е от снимката) и има ли към това отношение торсиона?

Гумата не е износена, май има отношение с тосиона ще видим като го натегнем, а изглежда така от прахта в халето .

В тази връзка за L200 имаш ли такъв комплект в каталога?

Има за PAJERO но няма да е проблем да напаснем и за L200 вече се специализирахме в това, даже става и по здраво носенето на бронята съответно и лебедката

Коментар

Днес завършихме пикапчето на мен лично много ми хареса как му пасна бронята, няма много снимки но в общи лини това е което се случи:

ръждата я обработихме с цинкова боя и после със спрея отгоре

тук се вижда как скъсихме и затворихме ъгала на бронята това беше единствения начин да напаснем тази броня

ето го и краиния резултат

добавихме тези шегели и капак от алуминиева ламарина

кутията с контактора беше прибрана на сухо при двигателя, иведохме и оправление от купето, поиграхме си и стана много добре.

Коментар

Може ли малко инфо за "Ъпгрейдите" по пикапа - лифт, фланци и т.н..?
          Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
          KTM 350 SX 2011

Коментар

Яворе , не е ли " малко " по-широка от автомобила ?

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
              Може ли малко инфо за "Ъпгрейдите" по пикапа - лифт, фланци и т.н..?
              Направихме му лек Body lift и натегнахме торсионите, джантите са с отрицателно ЕТ гумите размер 33" Х 12,5 -15"

Само това е

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
                Абе на снимката е излязло, че е доста по широка, но не е така, почти наравно с веждите е, може би понеже те за по- назад и така изглежда

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение

не е явно така изглежда от ъгъла на снимане.днеска я гледах наравно с веждите беше.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X