Колеги някой имали идея от какво може да бъде до сега не сам имал проблем стана постепенно за последния месец
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Загрява на ниски обороти 4-5мм над средата
Свий
X
-
От: Загрява на ниски обороти 4-5мм над средата
Трябва да се гледа всеки елемент от охладителната система.Първоначално публикуван от habana Преглед на мнениеКолеги някой имали идея от какво може да бъде до сега не сам имал проблем стана постепенно за последния месец
Иначе - виското е с най голям процент на вероятност.Последно редактирано от Аndro 160; 31-08-12, 21:45.
Коментар
-
При мен е дизел, но след като онзи ден промих цялата система включително с препарат и сложих нов антифриз сега не мога да вдигна и до средата температурата в най-голямата жега, а редовно ми минаваше средата, та може и това да иска. Обаче така и не можах да отворя блока да се изтече и от там, то няма стигане това болче там трябва отдолу да се бърка май?Maverik/Terrano 2 2.7 TDI, 1997
X-trail 2.2 Di 2003
Maverik/Terrano 2 2.7 TD, 1994
Коментар
-
Колега с какво проми системата и какъв антифриз сложи, че аз още не съм сменял !Първоначално публикуван от afgany Преглед на мнениеПри мен е дизел, но след като онзи ден промих цялата система включително с препарат и сложих нов антифриз сега не мога да вдигна и до средата температурата в най-голямата жега, а редовно ми минаваше средата, та може и това да иска. Обаче така и не можах да отворя блока да се изтече и от там, то няма стигане това болче там трябва отдолу да се бърка май?
Коментар
-
Промих с някакъв препарат, не помня името, малка тубичка, струваше 10 лв, пишеше, че е максимум за 10 литра система, колкото уж е на Тераното. Ама много се пени, после трябва поне 7-8 пъти да прекараш вода и да източиш да почне да излиза бистра. Тъй като нямаше как да отворя блока на двигателя да се изтече и от там, болчето даже не го виждам отгоре, трябва да е някъде зад масления филтър отляво /дясно ако гледаш отпред/. Антифриз сложих от готовия който се продава навсякъде, глицерино.. еди какъв си, синкавия. Обаче успях да налея само 5л, а системата нали уж е 10л /по риководството/. Може останалите 5 л да са били вода в блока, така че си вземи и концентрат, тъй като ако не отвориш и блока ще има вода в системата и ще ти разреди антифриза още повече.Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнениеКолега с какво проми системата и какъв антифриз сложи, че аз още не съм сменял !Maverik/Terrano 2 2.7 TDI, 1997
X-trail 2.2 Di 2003
Maverik/Terrano 2 2.7 TD, 1994
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар