Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Терано 2 - Дебитомерът, неговата кожа!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Терано 2 - Дебитомерът, неговата кожа!

Щом е от Bosch - взимай.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Щом е от Bosch - взимай.
      Там е работата, че Бош с такава цена ...НЯМА!!!
      Най-евтиния вариант е само датчик на Пиербург на цена 191-192лв.
      Бошовия е над 200лв./не помня точно колко/, но е ...със сигурност над 200лв.!!!
      Колега направи проверка с номера в няколко магазина и ще цъфне истината!
      Само да не забравя, още утре ще ти кажа точно колко струва целия дебитомер в Бош...
      Поздрави и не бързай!
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
        Там е работата, че Бош с такава цена ...НЯМА!!!
        Най-евтиния вариант е само датчик на Пиербург на цена 191-192лв.
        Бошовия е над 200лв./не помня точно колко/, но е ...със сигурност над 200лв.!!!
        Колега направи проверка с номера в няколко магазина и ще цъфне истината!
        Само да не забравя, още утре ще ти кажа точно колко струва целия дебитомер в Бош...
        Поздрави и не бързай!
        Купувал съм оригинален в кутия на Nissan, от магазин дето не се слави с ниски цени и където нямам никакви връзки, за, ако помня добре, нещо като 150 кинта. Говоря за цял със все тръбата, а не само датчик. Имали някаква кампания и им дали партида на ниска цена. Понеже нещото е Bosch, нищо чудно и от Bosch да има такива случки. Може да е рециклиран например, или да ти искат стария в замяна на новия + доплащане. И в двата случая няма какво да се мисли - частта е като нова със сигурност. Същия, но с номер като за Patrol, на същото място беше над 2 пъти по-скъп.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Щом е от Bosch - взимай.
          Имах едни проблеми с машинка Бош на времето - от дистрибутор , с отстъпка на промоция , с не знам какви си екстри като бонус (например елек с много джобове- пак с надписи на фирмата ) .
          На 10 я ден при направена рекламация ми обясниха мноООго любезно , че това не е ПРОФИ а любителска серия ( т.е. не трябва да се включва изобщо - поне така разбрах )
          Щото три отвора в чамова летва 6см с Фи 6мм са много работа за десет дни на тоя инструмент .
          Та знаете ги дългосвирещите псувни - и те ги научиха .
          ТА сега видя ли " Bosch " - бегам , ама БЕГАМ.
          Да не говорим за ремъци на тая прословута фирма .... Ако ще продаваш кола ама на някой от поне на 200 км от тебе става .
          БОШ едно време беше , когато се правеше в ГФР - сега вече всяко китайче може да го обърне .
          Да не споменаваме качествената турска стока.
          Със здраве и МНООООГО късмет при намиране на частите.

Коментар

Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнение
            Имах едни проблеми с машинка Бош на времето - от дистрибутор , с отстъпка на промоция , с не знам какви си екстри като бонус (например елек с много джобове- пак с надписи на фирмата ) .
            На 10 я ден при направена рекламация ми обясниха мноООго любезно , че това не е ПРОФИ а любителска серия ( т.е. не трябва да се включва изобщо - поне така разбрах )
            Щото три отвора в чамова летва 6см с Фи 6мм са много работа за десет дни на тоя инструмент .
            Та знаете ги дългосвирещите псувни - и те ги научиха .
            ТА сега видя ли " Bosch " - бегам , ама БЕГАМ.
            Да не говорим за ремъци на тая прословута фирма .... Ако ще продаваш кола ама на някой от поне на 200 км от тебе става .
            БОШ едно време беше , когато се правеше в ГФР - сега вече всяко китайче може да го обърне .
            Да не споменаваме качествената турска стока.
            Със здраве и МНООООГО късмет при намиране на частите.

Не си говорим за инструменти за 50 лв.!
            А за части които се влагат в автомобилите в завода.
            И които, понеже са Бош ... са изкарали по 10 - 15 години до момента. Ментета някакви.
            Моля, правете разлика!

Как да стане .. да си купиш примерно дрелка и елече и .. примерно свредла 5-6 броя ..на "промоция"
            Като реалната цена на всяко е твоята покупна цена?

Вземи си син на цвят инструмент и .. се опитай да го убиеш.
            Не че не става. Убил съм през годините вече поне десетина, ама ... пак си купувам нещо подобно ..
            Та хубавите и евтините неща ... са на различни рафтове.

Нямам нищо общо с Бош и продуктите им!
            Просто през ръцете ми са минали няколко ХИЛЯДИ вече ... това за автомобили де.
            Инструменти .. съм казал по-горе.
            Отделно жена ми се мъчи у дома с кухненски железа някакви ... за 7 години съдомиялната сгъна, ремонтирах си я сам и .. ми струваше 20-тина лева.
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение

Вземи си син на цвят инструмент и .. се опитай да го убиеш.
              аз съм влязъл във филма :
              "мноООго любезно , че това не е ПРОФИ а любителска серия"

защо се опитваш да ме вкараш в рекламите ?

Не всичко с марката спомената по горе е истинско , най-малкото прочети малките буквички - няма направено в Германия (от доста време) .

-"А за части които се влагат в автомобилите в завода."
              за това не споря - което оживее повече от 5 години - направо си е върха!
              За толкова живот им е заложено фабрично - какво искате повече ?

Коментар

И като си говорим за авто части ..
                Защо спамим тук?

А, и авто частите се правят от госта време и извън Германия.
                В Индия, Турция, Франция, Испания, Португалия, Китай,Южна Африка, и .. Русия!

Да не отварям темата, колко от автомобилите на пазара карат с Руски софтуер в комповете за управление на двигателя и не само, то са АБС-и, Еърбеци и ...

Има продукти за всеки потребител и всяка пазарна ниша.
                Последно редактирано от CarTest™; 18-01-15, 22:58.

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

По номер от Елит Кар и още един диструбутор на Бош излиза цена 156 и 157лв. Уж не е китайче. Любашки ще изчакам мнението ти, то работата не е на зор, така или иначе колата почва да се кара чак м.Април. Бих купил и само сензор, все едно.
                  Поздрави и успешна седмица!
                  Последно редактирано от Mil68; 19-01-15, 08:46. Причина: номер
                  Nissan Terrano II 2.7TDI 2000г. R20 и Detlefs RT2

Коментар

В първите постове има изброени номерата на сензорите, които стават. Някои (за някакво Рено ли, за Алфа ли...) съвсем официално струваха под 200лв. когато писах темата.

Коментар

• От: Терано 2 - Дебитомерът, неговата кожа!

0 281 002 207
                      Струва около 160 лева!
                      Проверено!

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                        0 281 002 207
                        Струва около 160 лева!
                        Проверено!
                        Е, това е. За същото говорим, но ми махат търговската надценка ли, кво е не знам, но от 157лв. ще платя франко 132лв. Ще се поръчва. Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Mil68 Преглед на мнение
                          Е, това е. За същото говорим, но ми махат търговската надценка ли, кво е не знам, но от 157лв. ще платя франко 132лв. Ще се поръчва. Поздрави!
                          Направо тия дни съм луднал на работа.Очаквахме пълно мъртвило след празниците, но няма нищо такова...дори напротив/лошо няма де...нека има работа!/.
                          Та срам не срам...не се сетих да го проверя.Щом и колегата CarTest потвърди подобна цена, вероятно ще е така.Въпроса е дали е нов обаче или е т.н. Ексченч/т.е. рециклирана част/.
                          Преди съм проверявал и наистина рециклажа беше по спомен по-евтин/около 185лв., спрямо 200 + за чисто новия/, та е твърде възможно да му е паднала още цената и сега да е на тия стойности.
                          Та поне провери на тази цена какво предлагат...нов или рециклаж!
                          Поздрави!
                          NISSAN FOREVER
                          -----------------------------------------------------------------------------
                          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Няма значение какъв е. На това му сдава горещия филм, не електрониката. А горещия филм освен да го сменят с нов, няма какво друго да направят. Демек разлика между нов и рециклиран не би трябвало да има. Виж разлика в цената от 20лв че е твърде малка - малка е. Лично мен не би ме спряла да си купя нов, стига да има.

Коментар

За нов артикул говорим колеги. Снощи се наложи късното да изкарам колата по спешност. И по едни стръмни улици върви на трета, пита къде е четвърта. Такова развъртане в ниските обороти . А преди до 1500-1600 беше мъртвец ако има и най малкия наклон, по равното вървеше горе долу. Интересен е факта, че последно в края на октомври теглех караваната по едни баири и нямаше ядове, явно се е сгафил веднага след това.

Коментар

Нови са.А пък цената е величина

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X