Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маверика на Кольо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Маверика на Кольо

Новия(на старо) тампон е вече при мен.
    30 лева, от частна обява в мобиле.
    Онези от ливадата да го духат.
    След малко тръгвам да пускам двигателя в коша.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

А какво стана със съчмата?

Коментар

Ми съчмата си стои в гаража. Така и не можах да намеря откъде изпадна.
        Ако е нещо важно-то ще си покаже.

Иначе почти сглобих джипа, в понеделник трябва да му чуя новия глас.

Коментар

нали знаеш старата поговорка на майстора.ако не артиса значи нещо не е както трябва
          тва в кръга на майтапа.важното е че вече всичко е наред

Коментар

Дано ремонта излезе успешен и всичко да е наред

Коментар

Каква е тая съчма, Коле? Нещо не можах да я засека по темата , сори.
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Абе като разглобявах двигателя, като свалих капака на клапаните изпадна една съчма 17мм. Погледнах набързо, но не можах да разбера къде е стояла. А си е отвътре-мазна, с кафевия цват на вътрешността под капака.
                После, като взех двигателя от прерията си мислех като сваля капака да внимавам и да видя къде стои тази съчма, и забравих. И пак същата съчма падна в краката ми, и пак мазна, абе отвътре си е. После като сглобявах се кьорих половин час да видя къде аджеба стои тази съчма, и така и не открих, и затворих без нея.
                Ако е нещо важно-ще си проличи.

По картинки и мануали също не видях да има съчма някъде...

Коментар

17mm не е нещо, дето да го пропуснеш току така. Да не е някоя технологична тапа по маслените канали? Въпреки, че 17мм и за там ми се вижда множко...
                  За всеки случай, спазвай старата тактика: на стартер докато не угасне лампата на маслото, чак тогава нареждай свещите и пали.
                  баси ... това стана наистина интересно.

Коментар

Към Кольо:
                    Ставам нахален, но да те попитам пак, доколкото разбрах си го карал камиончето с обикновена газова, как се държи с нея, защо искаш да слагаш ионжекцион?
                    Успех с ремонта
                    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Щото с покупката на другия двигател(от прерията) ми дадоха като бонус газов инжекцион.
                      Като се консултирах с един газаджия каза, че било стар модел(водели го двуглав инжекцион, каквото и да означава), и нямало смисъл да си играя с него. Каза също, че ако искам инжекцион да дам 750 лева дами сложел истински. След като маверика запали и видя, че двигателя е в ред ще отида да видя друг газджия какво ще ме посъветва.

Иначе инжекциона винаги е по-добре от обикновената горивна система. И при бензин, и при газ.

И не, не си нахален, радвам се на хора като теб които задават правилни въпроси.
                      Сетих се и друго. Според предния собственик(Румен Милков-freeflyer) като е купил джипа му е горял 12/100 газ, на дълго. След известно време разход се е вдигнал на 14, сега е пак толкова, че даже и 15. Не знам дали е от изпарителя и настройките, но инжекциона ми вдъхва повече доверие. Та се надявам да свали разхода до старите стойности.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Иначе инжекциона винаги е по-добре от обикновената горивна система. И при бензин, и при газ.
                        Не баш.
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Дай по-подробно.
                          Знам, че си зависи от настойките, ама приемам, че са добри.
                          Какво друго?
                          Признавам, че не съм много в час с инжекционите, знам само основните им принципи, но до добрата работа им още куп подробности които подлежат на настройка.

Коментар

Мани го Скрапа, от как кара ужаз ми падна зловещо в очите.
                            Иначе и по-принцип не е прав за инжекционите. Просто няма как да се докарат настройки за различни режими без компирче. Цедес и подобни сума години се мъчиха с механичния инжекцион, амаааа
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              ...Просто няма как да се докарат настройки за различни режими без компирче....
                              Ключовата дума е настройки Ако има кой и знае как - бива. Ако не ... ще си спомняш с тъга за обикновеното вакуумно Ловато ...

Търтьо, че той Ники от кога кара УжАЗ? Доколкото съм запознат, по-скоро ремонтира и доконструира ма знам ли, може и до сериозно каране да я е докарал ...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Дай по-подробно.
                                Знам, че си зависи от настойките, ама приемам, че са добри.
                                Какво друго?
                                Признавам, че не съм много в час с инжекционите, знам само основните им принципи, но до добрата работа им още куп подробности които подлежат на настройка.
                                Коле, изгледай клипа за да разбереш как работи четиритактов двигател!

Успех с паленето утре, дано всичко мине безаварийно!
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X